Andere belangrijke handelaars

Banner Kunsthandel Jean Rigaux

Kunsthandel Jean Rigaux

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 13:30 - 18:00
Donderdag 10:00 - 12:00 13:30 - 18:00
Vrijdag 13:30 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 12:00 14:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Kunstenaar, knutselaar of kunstliefhebber? Dan bent u natuurlijk op zoek naar het beste materiaal. Bij de kunsthandel in Overijse bent u aan het juiste adres. Jean Rigaux is uw specialist voor inlijstingen op maat met professioneel advies en schilder benodigdheden.
 

Specialist in schildersmateriaal

Een van de grootste specialiteiten van Kunsthandel Jean Rigaux bestaat uit het leveren van het beste schildersmateriaal in Overijse. Zo vindt u er teken- en schildermateriaal als olieverf, acrylverf, plakkaatverf, aquarel, inkt, houtskool, grafietpotloden en aquarelpotloden. Dit van merken als Winsor & Newton, Caran d'Ache, Derwent, Conté, Bruynzeel, Canson, Lana, Maped en Mabef.
Daarnaast vindt u in de winkel te Overijse eveneens boeken over diverse technieken. Ook voor accessoires zoals houten kisten, schildersezels en toebehoren bent u hier aan het juiste adres.
 

Inlijstingen

Bij Kunsthandel Jean Rigaux worden de kleuren van het kunstwerk in passe-partout en kader in juiste verhouding hernomen, zodat het kunstwerk gaat primeren. Hiervoor kiest de klant met advies van vakmensen uit meer dan duizend verschillende staaflijsten. Moderne kleuren, klassieke patina, antiek of rustieke eenvoud, u vindt hier beslist wat u zoekt. 

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Kunsthandel Jean Rigaux, 3090 Overijse, Justus Lipsiusplein 15

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Kunsthandel Jean Rigaux

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Kunsthandel Jean Rigaux als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Bekijk onze koopjespagina

Nieuwsbrief