Openingsuren

Maandag 04/12 10:00 - 18:00
Dinsdag 05/12 10:00 - 18:00
Woensdag 29/11 Gesloten
Donderdag 30/11 10:00 - 18:00
Vrijdag 01/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 02/12 10:00 - 16:00
Zondag 03/12 Gesloten

Info

Wellness Store is jouw wellnessspecialist in Noord-Limburg

20 jaar geleden zijn wij, Luc en Heidi, gestart met als basisidee om iedereen thuis te laten genieten van een totale wellness ervaring, en dit naar eigen keuze. Wij staan gekend om onze kwalitatieve toestellen en excellente service. Wellness Store is verdeler en groothandel van exclusieve wellness toestellen in verschillende prijscategorieën, naar ieders budget!
 

Wellness in Pelt

De tijd staat niet stil en dat doen wij ook niet. Naast stoombaden en sauna’s, verkopen en verhuren wij saunabarrels, hottubs en infraroodcabines. Je hebt de keuze uit standaard modellen en op maat gemaakte toestellen. Onze grote troef is dat wij zelf alle communicatie en werkzaamheden voor ons eigen rekening nemen. Op die manier blijven we een persoonlijk contact houden met jou als klant. Dit vinden we belangrijk omdat Luc zich perfect kan inleven als er een stoomdouche, sauna, jacuzzi of ander wellness toestel geleverd en geïnstalleerd moet worden.
 

Een eigen wellness kopen

Wellness Store heeft gekozen om uitsluitend te werken met Europese modellen, voor alle producten. Het is mogelijk dat er problemen optreden of stukken komen aan je toestel. Alle onderdelen komen in ons eigen magazijn terecht, wat zorgt voor een snelle herstelling en dat is een groot voordeel. Wij zorgen ervoor dat binnen de 3-4 dagen, je opnieuw ten volle kunt genieten van je wellness. 
 

Massagebaden

Als je regelmatig wilt genieten van een ontspannen moment, dan is een bubbelbad dé oplossing. Een massagebad kopen is de ultieme vorm van tot rust komen na een zware dag. Elk bad is voorzien van een heater die het water warm houdt en een blower met warme lucht. Dit voorkomt dat het water niet afgekoeld is na 15 minuten. Je kunt veel langer profiteren van de warmte en bubbels in de frisse buitenlucht zonder kou te krijgen.
 

Hoe maak je een sauna warm?

De enige goede manier om een sauna op te warmen, is het kopen van een goede saunakachel. Wellness Store verdeelt de betere merken die genoeg kracht kunnen bieden. Vraag gerust advies. 
 

Huur een Spa

Sinds kort zijn wij gestart met het verhuren van saunabarrels en hottubs. Een sauna huren voor thuis is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Het grote voordeel aan onze toestellen, is dat ze gemaakt zijn van Canadees hout. Dit soort hout is niet porreus en zal wel nat worden, maar het water gaat niet in het hout trekken. Voor een verjaardagsfeest, een speciale gelegenheid, of omdat je het verdient hebt, Spafun bij jouw thuis, dat is zorgeloos genieten!
 

3D-Ontwerp wellnessproject

Wellness Store maakt, met oog voor detail, jouw persoonlijk 3D-ontwerp & realisatie voor je badkamer en wellnessproject!  Tevens leveren we alle losse sauna- whirlpool- en stoombadonderdelen. We hebben een uitgebreid assortiment aroma’s voor whirlpool, sauna en stoombad in onze wellness shop. Neem zeker eens een kijkje, we hebben nog veel meer te koop en te huur.

Reviews door klanten van Wellness Store

8,1 Raphaël op 2020-10-06 om 14:22:08
Alles was in orde.
8,3 Giulia op 2020-10-14 om 09:09:08
Goed bezig, doe zo verder

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Wellness Store een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond