Openingsuren

Maandag 24/01 17:30 - 19:00
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 16:30 - 19:00
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 10:00 - 12:00
Zondag 23/01 Gesloten

Foto’s

Info

Waar naartoe als je trouwe huisgenoot ziek is?

Bij dierenarts Rita Maes is je huisdier in de beste handen. Met haar jarenlange ervaring komt je diertje niets aan zorgen tekort. Ze beschikt over een eigen operatiekwartier waar je trouwe diertje snel en professioneel kan verzorgd worden zodat zij snel aan de beter hand zijn. Niet alleen operaties komen aan de orde. Je kan er ook terecht voor vaccinaties tegen kattenziekte, behandelingen van teken, en nog veel meer.
 

Advies en tips

Je kan bij Rita Maes ook altijd terecht om advies in te winnen over juiste behandelingen, nabehandelingen en alle andere bijkomende vragen omtrent je huisdier.
 

Opgelet: De dierenarts behandelt geen reptielen

Dieren die het meest voorkomen in Rita Maes haar praktijk zijn honden, katten, cavia's, konijnen, fretten, andere kleine knaagdieren. Deze dierenarts is reeds zeer lang actief in Peer. Namelijk op de Collegelaan 27. Wanneer je toekomt zal onmiddellijk de huissfeer opvallend zijn. Zo zal je huisgenoot zich ook snel op zijn gemak voelen tijdens zijn/haar zieke momenten. 
 

Op afspraak

Meestal werkt Rita Maes op afspraak, op deze manier kan zij je trouwe viervoeter alle aandacht schenken die het nodig heeft. Daarnaast kan je ook zeker even de openingsuren checken voor de vrije momenten dat je kan langsgaan. In dringende gevallen kan je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen. 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/