Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Kwaliteitsvol borduurwerk aan een eerlijke prijs bij Toba Borduurprojecten

Toba Borduurprojecten is een dynamisch bedrijf waar iedereen welkom is, zowel particulieren als bedrijven. Zij zijn gespecialiseerd in het borduren van alle bedrijfs-, sport- en vrijetijdskledij. Toba Borduurprojecten is actief in de wijde omgeving vooral gekend voor hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 

Alle benodigdheden voor de hobbyist

Naast het borduren van kledij kan je bij Toba Borduurprojecten ook terecht voor het borduren van geschenkartikelen zoals zakdoeken, handdoeken en knuffels. Ook zijn alle borduurmaterialen en machinale borduurbenodigdheden bij hen verkrijgbaar. 
 

Webshop en workshops

Toba Borduurprojecten geeft ook graag workshops om jou bekend te laten raken met alle borduurmaterialen, om nieuwe artikelen te ontdekken en tips uit te wisselen. Toba Borduurprojecten is mee met zijn tijd en heeft hun eigen webshop. Daar kan je online je materialen en artikelen bestellen om thuis zelf eraan te beginnen. Neem snel eens een kijkje op hun webshop http://www.toba-borduurshop.be en op hun website http://www.toba-borduur.be voor meer informatie. Ga ook zeker eens langs bij Toba Borduurprojecten in Peer.  
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief