Ontdek de reviews van klanten van Au Petit Jardin in Poperinge.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Doe zo voort !

Review door Monique op 2023-01-04
Scoremotivatie
Mooi tuincentrum, goed professioneel advies gekregen, altijd bereid ons te helpen waar nodig. Aanrader!

Review door Sven op 2022-12-27
Scoremotivatie
Mooi en Gezellig tuincentrum, doe zeker zo verder .

Review door Danny op 2022-12-26
Scoremotivatie
fijne kerst en gelukkig nieuwjaar 2023 toegewenst voor u allen!

Review door Myriam op 2022-12-24
Scoremotivatie
Prettige feestdagen en gelukkig nieuw jaar 2023!

Review door Andréa op 2022-12-23
Scoremotivatie
Doe zo verder

Review door Veronique op 2022-12-23
Scoremotivatie
Ondanks dat het voor jullie veel werken wordt, wensen we jullie allemaal fijne en warme feestdagen!

Review door Lore op 2022-12-22
Scoremotivatie
au petit jardin vriendelijk veel keuze....bloemen kado decoratie ........happy feesten............................................................

Review door Sabine op 2022-12-15
Scoremotivatie
Veel succes, Wim.

Review door Wim op 2022-12-13
8,7 Nee...
Scoremotivatie
Nee

Review door Annick op 2022-12-10
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.