Foto’s

Info

Decoratie & Kunstglazenier Jurgen Lahoutte uit Poperinge biedt u slechts één adres voor al uw glas- en decoratiewerken.
 

Decoratiewerken

Heeft u zojuist gebouwd of is uw woning toe aan een nieuw laagje verf? De schilder en decoratiespecialist uit Poperinge verzorgt alle algemene schilderwerken met kwalitatief materiaal van Herbol, Farrow en andere kwaliteitsverven.
De vakman uit Poperinge heeft heel wat ervaring met schilderwerken, maar is eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van vloer- en wandbekleding van merken Esprit, FCW Interieur, A.S. Création en Copagro Variente.
Bij deze decoratiespecialist kan u ook terecht voor een totaalpakket op vlak van raamdecoratie. Decoratie & Kunstglazenier Jurgen Lahoutte voorziet u van een aanbod vol prachtige gordijnen en overgordijnen van UNLAND. Opmeten en plaatsen gebeurt gratis door de vakman.
 

Kunstglas

Glas in loodramen, stukken glas gevat in loodlijsten, geven uw woning een uniek uitzicht. Decoratie & Kunstglazenier Jurgen Lahoutte vervaardigt deze gloednieuwe vensterramen voor u en staat klaar voor de restauratie van uw glas in loodramen.
Brandschilderen, het schilderen op glas, kan zowel nieuw toegepast worden als ingeschakeld worden bij restauratie door Decoratie & Kunstglazenier Jurgen Lahoutte.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Decoratie & Kunstglazenier Jurgen Lahoutte een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond