Slagerij Leuridan Boucherie

Openingsuren

Maandag 05/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 06/10 07:00 - 12:3013:30 - 19:00
Woensdag 07/10 07:00 - 12:3013:30 - 19:00
Donderdag 01/10 07:00 - 12:3013:30 - 19:00
Vrijdag 02/10 07:00 - 19:00
Zaterdag 03/10 07:00 - 18:30
Zondag 04/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Ambachtelijke slagerij

Ambachtelijke slagerij Leuridan is gelegen in het mooie kunstdorp Watou. U bent hier welkom om het uitgebreide assortiment vers vlees van eigen kweek te komen ontdekken en te proeven van de huisbereide charcuterie, kazen, salades en streekproducten. Heeft u zelf weinig tijd om te koken,  maar proeft u graag de kwaliteit van lekker en gezond eten? De huisbereide gerechten van Slagerij Leuridan bieden de oplossing. Staat er een barbecue gepland? Kies uw favoriete saté, worst of ander stuk vlees uit barbecuespecialiteiten van de slager in Watou.
 

 

Barbecuevlees

Voor een lekker stukje vlees op de barbecue kan u bij Slagerij Lauridan terecht. De slager te Watou biedt een pakket met huisbereid vlees van eigen kweek. Tussen de barbecuespecialiteiten vindt u mooie stukken vlees, satés, balletjes, ribbetjes en worstjes van kip, lam, varken, kalkoen en rund.  Ook voor uw groentebuffet met sausjes zit u goed bij deze slager.
 

Traiteur

Sta ditmaal niet een hele dag in de keuken tijdens uw feest, maar vier gezellig mee dankzij de traiteurdiensten van Slagerij Leuridan. De slager verzorgt het eten op uw feest van begin tot einde.
Verwelkom uw gasten met lekkere aperitiefhapjes zoals mini kaas- en garnaalkroketjes. Vervolgens heeft u bij Slagerij Leuridan een keuze uit een aantal huisbereide soepen. De koude voorgerechten bestaan uit kleine maaltijden met zalm, parmaham of garnalen. Als u een warm voorgerechtje wil aanbieden, kan u onder meer kiezen voor een quiche of kleine portie tongrolletjes.
Slagerij Leuridan biedt u de keuze uit enkele koude hoofdgerechten zoals een breugheltafel en een vis- of vleesschotel vergezeld van groentjes, fruit en sausjes. Of kies voor warme hoofdgerechten met vis, zoals tongrolletjes of zalm, of met vlees, op basis van kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, gevogelte of wild. Al deze warme gerechten zijn voorzien van een bijgerecht naar keuze, zoals kroketjes, gegratineerde aardappelen, aardappelnootjes of puree.
 

Fondue en gourmet

Voor al uw feesten het hele jaar door kan u bij de slager te Watou uw rijkelijk gevulde en gevarieerde gourmet- of fondueschotel ophalen.

Kaasschotel

Organiseert u een kaas- en wijnavond? Of wenst u uw familiefeest af te sluiten met een kaasschotel? Bij Slagerij Leuridan kan u kaasschotels als hoofdgerecht of dessert bestellen.
 

Brood

Tegenwoordig kan u bij Boucherie Slagerij Leuridan ook brood verkrijgen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Toppie!... 10 Review door: Gruwez
Prettige feesten en veel succes... 9,2 Review door: Guy
Doe zo voort !... 9,4 Review door: Jozef
Alles is tip top in orde! Zeer v... 10 Review door: FRANK
Leuk om daar te winkelen... 10 Review door:
Doe zo verder... 9,6 Review door: Patrick
doe verder zoals jullie nu bezig... 9,6 Review door: Dominique