Openingsuren

Maandag 31/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 26/01 09:00 - 12:00
Donderdag 27/01 09:00 - 12:00
Vrijdag 28/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 29/01 09:00 - 12:0013:30 - 17:30
Zondag 30/01 Gesloten

Info

't Zippertje biedt een ruim assortiment aan naai-, brei-, en haakbenodigdheden

Wilt u uw eigen trui, sjaal of muts breien? Deze hobbywinkel te Poperinge biedt een ruim assortiment inzake naaien, breien en haken. ’t Zippertje staat u ook bij met nieuwkuis en droogkuis en voert retouches uit met de grootste zorg.
 

Naaien

Voor alle naaibenodigdheden is er slecht één adres in Poperinge en dat is 't Zippertje in Poperinge. Begint u van nul met uw nieuwe hobby, bij ’t Zippertje helpen ze u graag op weg met een totaalaanbod van naaidozen, naaigarens en ander naaigerief.
 

Haken

Is haken eerder uw passie? Dan kan u maar best opteren voor kwalitatieve haaknaalden en haakpennen die u vindt in 't Zippertje. Haken is nu eenmaal een leuke manier om te ontspannen en het beste eraan is dat u er prachtige stukken mee kunt maken. 
 

Breien

Ook breien kan heel ontspannend zijn en kan mooie accessoires voortbrengen. Wilt u zelf een muts breien, Vind dan uw handige breinaald en breiwol in alle kleuren van de regenboog bij ’t Zippertje. Ga zeker snel langs bij Annelies en creeër vandaag nog uw quality time met vrienden of familie terwijl u iets nieuws maakt dat voor altijd zal blijven. 
 

Droogkuis

Bij ‘t Zippertje kan u terecht voor het wassen en droogkuisen van uw kleding. Uit ervaring weten zij hoe ze de kwaliteit van uw kledij optimaal kunnen behouden. Ze kunnen elk kledingstuk wassen en chemisch reinigen. Ze staan gekend om hun goed werk, ook op delicate stoffen zoals kant en zijde die beschadigd kunnen raken door een generieke reiniger.
 

Retouches kledij

Laat al uw kledingstukken en textiel herstellen op professionele wijze en op maat bij ’t Zippertje in Poperinge. U kan hier ook herstelartikelen aankopen om zelf te gebruiken. Vind hier de geschikte middelen voor o.a. het herstellen van kussens, paardendekens en slopen.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

alles ok... 8,3 Review door: Christiane
Doe zo verder !... 9 Review door: Colette
De allerbeste wensen voor 2021 e... 9,5 Review door: Ruyssen
Top... 7,8 Review door: Jelle
Doe zo voort... 7,9 Review door: Amélie
Zeer vriendelijke mensen... 10 Review door: Martine
Heel vriendelijke mensen... 10 Review door: Martine