Corluy-Bierhandel nv

Openingsuren

Maandag 29/07 09:00 - 16:00
Dinsdag 30/07 09:00 - 16:00
Woensdag 31/07 09:00 - 18:00
Donderdag 25/07 09:00 - 16:00
Vrijdag 26/07 09:00 - 18:00
Zaterdag 27/07 09:00 - 16:00
Zondag 28/07 Gesloten

Info

Corluy-Bierhandel nv is een drankenhandel die gelegen is aan de Koningsbaan in Putte. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van alle bieren en frisdranken, sterke dranken, wijnen en bierkorven op bestelling. U kunt bij hen terecht als horecazaak, patriculier of bedrijf.

De blikvanger van de zaak is ongetwijfeld het eigen bier, namelijk de Korenpoater. Er is een grote keuze aan speciale bieren, te verkrijgen in flesjes van 33cl en 75cl en ideaal om als geschenk of cadeau te geven. Indien gewenst zijn er ook geschenkverpakkingen te verkrijgen om uw presentje nóg unieker te maken.

Zij verhuren bovendien ook materiaal voor feestjes en evenementen. 

 

Bier, wijn en frisdrank

Als drankencentrale en drankenhandel is Corluy-Bierhandel nv al jaren een vaste waarde in de ruime regio rond Putte. Klanten komen van heinde en ver voor de lekkere, unieke dranken en de uitstekende service. Als core business verdelen zij het merendeel van de bieren op de huidige markt, maar ook wijnen en frisdranken. Probeer zeker ook eens de Korenpoater, een lokaal gebrouwen streekbier dat zelfs de grootste bierkenners kan imponeren!

Zoekt u nog een lekker biertje of wijntje om 's avonds te degusteren? Of is uw voorraad frisdrank bijna uitgeput? Breng dan snel een bezoekje aan deze drankenhandel!
 

Geschenken en cadeaus

Iedereen geeft of krijgt graag een geschenkje. Als de ontvanger een wijn- of bierliefhebber is, hoeft u niet verder te zoeken naar een geschikte cadeau. Corluy-Bierhandel speelt graag in op de noden van hun klanten en kan op bestelling een mooie wijn- of bierkorf samenstellen voor de gelukkige ontvanger. 

Als u graag zelf een keuze maakt uit het aanbod aan bieren, wijnen of sterke dranken, kunt u ook zelf op zoek gaan naar een drank van uw voorkeur en deze laten inpakken in een mooie geschenkverpakking!
 

Feesten en evenementen

Wanneer u een feest of evenement gepland hebt, wordt daar in de meeste gevallen een drankje geserveerd. Een eerste zorg die de kop opsteekt is het vinden van een leverancier voor de nodige glazen, koeling en bovenal de drank zelf.

Bij deze verlost Corluy-Bierhandel u graag van deze taak. Zij hebben al het nodige materiaal in stock om te verhuren en uw feest tot een succes te maken!

Ligging en routebeschrijving