Info

D+D Woningwerken in de Meester Van der Borghtstraat in Putte is uw specialist als het aankomt op bouwen en verbouwen. Met jaren ervaring en vakmanschap onder de arm kunt u zichzelf als klant verzekeren van een haarscherpe afwerking en uitstekende service. Zij voeren alle werken aan woningen uit, van A tot Z.

U kunt een beroep doen op hun diensten voor nieuwbouw-projecten, renovatie, dakwerken, gyprocwerken, elektriciteitswerken, sanitair, centrale verwarming (gas en mazout), het reinigen en afstellen van branders, stookolietanks, plaatsen van ramen in aluminium - PVC - hout, het plaatsen van parket en op maat gemaakte binnen- en buitenschrijnwerkerij.

 

Nieuwbouw

Als u net een stuk grond gekocht hebt en u wilt starten met de bouw van uw woning, doet u er goed aan om eerst eens bij D+D Woningwerken te passeren. Deze ervaren vakmannen kennen de kneepjes van het vak en weten waar u op moet letten. Met concurrentiële prijzen en een gedegen vakkennis staan zij graag klaar om u van A tot Z bij te staan in uw bouwavontuur
 

Renovatie

Het renoveren van woningen is tevens een van de specialiteiten van D+D Woningwerken. Als u een oudere woning hebt waar de elektriciteit, sanitair, ramen, vloer, centrale verwarming of dak aan een renovatie toe is, kan u vrijblijvend een offerte aanvragen bij deze specialisten terzake. 
 

Andere specialisaties

Deze firma is een erkend Daalderop-installateur.

Ook als u andere werken uit te voeren hebt, zoals dakwerken, gyprocwerken, elektriciteitswerken, sanitair, centrale verwarming en het reinigen en afstellen van CV branders, is D+D Woningwerken de échte vakman waar u naar op zoek bent!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je D+d Woningwerken een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond