Info

Het totale renovatieplaatje vind je bij D+D Woningwerken

In 1999 heb ik (Dirk Frans) de zaak opgericht. Intussen zijn we een professioneel team met gemotiveerde werknemers die specialist zijn in het bouwen en verbouwen van woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap, is iedere klant verzekerd van een haarscherpe afwerking en een uitstekende service. 
 

Nieuwbouwprojecten

Er komt heel wat kijken wanneer je een huis bouwt. Wij raden hiervoor aan om ons te contacteren. Wij kennen intussen de kneepjes van het vak en kunnen je adviseren waar je overal aandacht moet aan besteden. Wij staan je graag van begin tot einde bij in je bouwavontuur.
 

Renovatie

Niet alleen in nieuwbouw, ook het renoveren van woningen is één van onze specialiteiten. Een oudere woning gaat vaak gepaard ouderwetse elektriciteit, sanitair, ramen, vloeren en centrale verwarmingen. Verzeker je woning met de nieuwste technieken dankzij D+D Woningwerken.
 

Gyprocwerken

Moet je huis voorzien worden van een scheidingswand, voorzetwand of vals plafond, onze vakmannen geven je heel wat stijlmogelijkheden met gyproc waardoor de werken niet veel tijd in beslag zullen nemen. 
 

Dakwerken

Hoe kies je een betrouwbare dakwerker? Wel, het voornaamste is dat ervaring binnen dakbedekking een vereiste is, ons woningwerken bedrijf kan niet enkel terugvallen op ervaring, wij hebben gespecialiseerde dakwerkers in dienst jouw dak in een recordtijd zullen gelegd of gemaakt hebben. 
 

Verwarming op gas - mazout - warmtepompen - warmtepompboilers - vloerverwarming 

Alsof dit nog niet voldoende was, kan je ons contacteren voor het reinigen en afstellen van branders op gas en mazout en controle van stookolietanks. Het onderhoud gebeurd altijd volgens de wettelijke normen. 
 

Plaatsen van ramen

Ramen zijn een belangrijk deel van je woning. Ze houden het geluid tegen, zorgen voor warmte en lichtinval. Wij plaatsen ramen in aluminium, pvc en hout. Naargelang jouw keuze van materiaal, zorgen wij voor een perfecte afwerking. 
 

Schrijnwerkerij

Als je grote fan bent van parket, dan kan je bij D+D Woningwerken een op maat gemaakte vloer laten maken. Wij hebben zowel een binnen- als buitenschrijnwerkerij. 
 

Zonnepanelen

Tegenwoordig betalen we ons blauw aan elektriciteit. Ga voor een zuinigere oplossing die tevens ook nog eens milieuvriendelijk is, zonnepanelen. Wij komen graag bij jou langs om te spreken over hoeveel zonnepanelen het gaat en waar precies dat je ze wilt laten plaatsen, alsook plaatsen wij batterijen om uw geproduceerde elektriciteit op te slaan. 
 

Laadpalen

De elektrische auto’s zijn de toekomst. Niet elke woning is uitgerust met een ingebouwde laadpaal. Wij komen je helpen met het plaatsen van een laadpaal om je elektrische wagen makkelijk op te laden.

Ligging en routebeschrijving