Dijck Drankenhandel bv

Openingsuren

Maandag 12/12 Gesloten
Dinsdag 13/12 13:00 - 17:00
Woensdag 14/12 13:00 - 17:00
Donderdag 15/12 13:00 - 17:00
Vrijdag 09/12 13:00 - 17:00
Zaterdag 10/12 10:00 - 16:00
Zondag 11/12 Gesloten

Info

Dijck drankenhandel te Putte staat al jaren bekend om zijn groot assortiment aan drank en voorziet zowel horeca als particulieren van frisdranken, bieren, likeuren, wijnen en verschillende soorten melk. 
 

Drankenhandel Putte

Dijck drankenhandel biedt zowel alcoholische als non-alcoholische dranken aan. U kan hier een uitgebreid assortiment aan frisdranken, fruitsappen en melk vinden.

Als Belgische drankenhandelaar verkoopt Dijck in Putte ook alle grote biermerken. Ook voor heerlijke witte, rode en rosé wijnen uit verschillende streken kan u hier terecht.

Mag het wat meer zijn? Voor een uitgebreid aanbod aan sterke dranken bent u hier eveneens aan het juiste adres. Geef elke gelegenheid die extra fancy touch met een gin of wodka. Ook een uitgebreid assortiment aan likeuren, porto’s, cognac en jenevers staat hier voor u klaar. 
 

Feestbenodigdheden

Viert uw horecazaak een feest, organiseert u een grootschalig evenement of organiseert u een feest in uw eigen tuin? Bij drankenhandel Dijck kan u buiten drank ook terecht voor het huren van tafels, stoelen, tapinstallaties, koelingen en aanverwant feestmateriaal. Uiteraard verzorgen zij indien gewenst ook alle nodige drank!
 

Geschenkmanden

Een cadeau nodig voor Vaderdag, Kerst, of de verjaardag van uw partner? Met een biermand zit u altijd goed. Kiest u liever zelf welke dranken u in uw geschenkmand wenst? Maak uw keuze uit het ruime aanbod in de zaak te Putte en stel zo het perfecte cadeau samen, helemaal gepersonaliseerd volgens de persoonlijke smaak van de ontvanger!

Voor meer informatie en een totaaloverzicht van de aangeboden diensten en producten springt u best even binnen bij de zaak. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Dijck Drankenhandel bv

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dijck Drankenhandel bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond