Openingsuren

Maandag 16/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 17/05 09:00 - 22:00
Woensdag 18/05 09:00 - 22:00
Donderdag 19/05 09:00 - 22:00
Vrijdag 20/05 09:00 - 22:00
Zaterdag 21/05 09:00 - 14:00
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een schoonheidsbehandeling? Bij Esthetiek Engels in de Leuvensebaan in Putte kan u terecht voor alle schoonheidsbehandelingen voor gelaat en lichaam, huidverbeterende en anti-aging kuurbehandelingen, wimperextensions, gespecialiseerde pedicure, manicure, gelish, permanente make-up, ontharingen… Kortom: een echt alles-in-één beautypakket!
 

Manicure en pedicure

Zaakvoerster Peggy’s absolute specialisatie is vast en zeker de pedicure en de huidverbeterende gelaatsbehandelingen. Na deze heerlijke behandelingen zult u niet alleen stralen als nooit tevoren, u zult zich ook als herboren voelen! Laat uw handen lekker onder handen nemen en geniet van zachtere, levendigere handen die jonger ogen. Ook uw nagels kunnen prachtig opgemaakt worden, al dan niet met Gelish nagels.

Uw voeten verdienen uiteraard een even goede zorg. Misschien zelfs een betere, ze moeten immers gans de dag uw hele lichaam ondersteunen! Laat uw nagels behandelen, uw eeltplekken verwijderen of onderga een gespecialiseerde pedicure: wederom een totaalpakket aan diensten!
 

Gelaat- en huidverzorging + kuurbehandelingen

Ook uw gezicht en huid verdienen de excellente zorg van Esthetiek Engels. Met de gelaatsverzorgingen wordt er vooral op celvernieuwing, huidverbetering en anti-age gewerkt. Zo oogt uw huid niet alleen strakker en jonger, ze is ook stukken gezonder! Maak uw look uiteindelijk helemaal af met tal van verzorgende producten, valse wimpers en (semi-permanente) make-up!

Uiteraard verdiend uw hele huid een verjongende behandeling, niet enkel uw gelaat. Geniet hiervoor van tal van kuurbehandelingen bij Esthetiek Engels! Er wordt met iedereen rekening gehouden: zo beschikt Esthetiek Engels over een douche en infraroodcabine met sauna. Ideaal voor mensen met fibromyalgie.

Ten slotte kan u ook rekenen op de experts van Esthetiek Engels voor ontharingen. Zo is ongewenste lichaams- en gezichtsbeharing een probleem van het verleden! Ontharing is mogelijk met hars, maar ook met laser, wat de ontharing definitief maakt.
 

Verkoop verzorgingsproducten 

In het schoonheidssalon bieden zij ook een ruim assortiment aan van verschillende producten: Yonka verzorgingsproducten, Yonka zonneproducten, Yonka-men verzorging, Bridgewater, Gehwol, Hêrome, Brimac,... 

U kan ons ook terugvinden op Facebook! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Esthetiek Engels

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Esthetiek Engels een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Fijne feestdagen , een gezond e... 9,3 Review door: Magda
Heel toffe mensen die hun werk m... 9,5 Review door: Tania
Super tof... 10 Review door: Tania
Blijf altijd je geweldige lieve... 10 Review door: Elodie
altijd goed... 10 Review door: Jeannine
Hallo iedereen, na 3 jaar twijfe... 10 Review door: Vanessa
Bij Esthetiek Engels voel je je... 10 Review door: Elodie