Esthetiek Engels

Openingsuren

Maandag 28/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/09 09:00 - 22:00
Woensdag 30/09 09:00 - 22:00
Donderdag 01/10 09:00 - 22:00
Vrijdag 25/09 09:00 - 22:00
Zaterdag 26/09 09:00 - 14:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een schoonheidsbehandeling? Bij Esthetiek Engels in de Leuvensebaan in Putte kan u terecht voor alle schoonheidsbehandelingen voor gelaat en lichaam, kuurbehandelingen, wimperextensions, pedicure, manicure, gelish, maquillage, permanente make-up, ontharingen… Kortom: een echt alles-in-één beautypakket!
 

Manicure en pedicure

Zaakvoerster Peggy’s absolute specialisatie is vast en zeker de pedicure. Na deze heerlijke behandelingen zult u niet alleen stralen als nooit tevoren, u zult zich ook als herboren voelen! Laat uw handen lekker onder handen nemen en geniet van zachtere, levendigere handen die jonger ogen. Ook uw nagels kunnen prachtig opgemaakt worden, al dan niet met Gelish nagels.

Uw voeten verdienen uiteraard een even goede zorg. Misschien zelfs een betere, ze moeten immers gans de dag uw hele lichaam ondersteunen! Laat uw nagels behandelen, uw eeltplekken verwijderen of onderga een medische pedicure: wederom een totaalpakket aan diensten!
 

Gelaat- en huidverzorging + kuurbehandelingen

Ook uw gezicht en huid verdienen de excellente zorg van Esthetiek Engels. Met de gelaatsverzorgingen wordt er vooral op celvernieuwing, huidverbetering en anti-age gewerkt. Zo oogt uw huid niet alleen strakker en jonger, ze is ook stukken gezonder! Maak uw look uiteindelijk helemaal af met tal van verzorgende producten, valse wimpers en (permanente) make-up!

Uiteraard verdiend uw hele huid een verjongende behandeling, niet enkel uw gelaat. Geniet hiervoor van tal van kuurbehandelingen bij Esthetiek Engels! Er wordt met iedereen rekening gehouden: zo beschikt Esthetiek Engels over een douche en infraroodcabine met sauna. Ideaal voor mensen met fibromyalgie.

Ten slotte kan u ook rekenen op de experts van Esthetiek Engels voor ontharingen. Zo is ongewenste lichaams- en gezichtsbeharing een probleem van het verleden! Ontharing is mogelijk met hars, maar ook met laser, wat de ontharing definitief maakt.
 

Verkoop verzorgingsproducten 

In het schoonheidssalon bieden zij ook een ruim assortiment aan van verschillende producten: Yonka-producten voor dames en heren, zonneproducten, Maquillage Royal Effem, Bridgewater geurkaarsen, Gehwol, Hêrome, Brimac. 

U kan ons ook terugvinden op Facebook! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief

Reviews

de allerbeste wensen voor 2020... 9,3 Review door: Magda
Tot rust komen, ontspannen, verw... 10 Review door: Benny
Zalige momentjes ME- time... 10 Review door: Heidi
Vriendelijk, top professioneel... 10 Review door: Diane
Ze zijn altijd vriendelijk en be... 10 Review door: Gilbert
Je komt er met plezier terug... 10 Review door: Tasja