Feestzalen Familia

Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraak
Woensdag 06/12 Na afspraak
Donderdag 30/11 Na afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraak
Zaterdag 02/12 Na afspraak
Zondag 03/12 Na afspraak

Foto’s

Info

Feestzalen - Traiteur Familia

In de Kleinmannekensstraat in Putte is Feestzalen - Traiteur Familia gelegen. Deze zaak staat garant voor lekker eten en fijn feesten temidden van het overgangsgebied tussen de Mechelse groentenstreek en de Zuiderkempen. In de twee te huren feestzalen met enkele grote buitenterrassen aan verbonden kunt u feesten en evenementen organiseren in een stijlvol en klassevol kader, vergezeld door de culinaire verwennerij van de verfijne gastronomische keuken. 

Hebt u een receptie, huwelijksfeest, communie, bedrijfsfeest, babyborrel, ... gepland maar zoekt u nog een geschikte locatie? Hebt u al een locatie gevonden, maar zoekt u nog een traiteur om uw gasten culinair in de watten te leggen?

In beide gevallen bent u bij Familia aan het juiste adres! 
 

Feestzalen

Bij Famila Feestzalen - Traiteur staat kwaliteit, een persoonlijke aanpak en ervaring garant voor een geslaagd feest.

U kunt er kiezen om uw gasten te ontvangen in de grote zaal (zaal A), die met een capaciteit van 200 personen zich uitstekend leent voor de grotere feesten / evenementen. Als u kiest om gebruik te maken van de dansvloer, biedt de zaal nog steeds plaats aan 170 personen.

De kleine zaal (zaal B) heeft een capaciteit tot 50 personen en geeft uit op de verzorgde tuin, waar het in de zomer fijn vertoeven is. Door de schaduw van het bladerdak en het geluid van kabbelend water van de aanpalende waterpartij wordt een rustgevende sfeer gecreëerd.

De zalen kunnnen ook samengevoegd worden en als één geheel gebruikt worden bij grote feesten of evenementen.
 

Traiteur

Als u graag zeker bent dat uw feest in goede banen wordt geleid door echte professionals en alles tot in de puntjes verzorgd wordt, is de traiteursdienst van Familia een grote meerwaarde voor uw feest. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de catering voor recepties, communies, huwelijken, feesten en evenementen van alle groottes.

Ook als u een feest thuis of op locatie organiseert, staan zij u en uw gasten graag bij om er een culinaire ervaring van te maken. Indien gewenst is er tevens de mogelijkheid om uw gerechten af te halen.

U kan er kiezen uit verschillende opties en formules. Op de website vindt u het menu recepties , menu à la carte en menu buffetten terug.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Feestzalen Familia een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond