Nauwelaerts bv

Openingsuren

Maandag 13/12 09:00 - 16:30
Dinsdag 14/12 09:00 - 16:30
Woensdag 08/12 09:00 - 16:30
Donderdag 09/12 09:00 - 16:30
Vrijdag 10/12 09:00 - 14:30
Zaterdag 11/12 GeslotenGesloten
Zondag 12/12 GeslotenGesloten

Info

Nauwelaerts Grafmonumenten houdt zich al bijna 90 jaar bezig met het maken van onder meer grafkelders, grafmonumenten en betonkaders. Daarnaast zijn ze echter ook te vinden voor het maken en installeren van onder andere stenen badkamervloeren, brievenbussen en tal van andere zaken.
 

Grafzerken, granieten meubilair en renovatie voor de particulier

Particulieren die zich liefst al voorbereiden op de fatale dag of van wie een geliefde helaas is komen te gaan, kunnen bij Nauwelaerts een prachtige grafzerk kiezen of laten maken ter nagedachtenis. Deze zerken kunnen in tal van mogelijke uitvoeringen worden geplaatst. Verder heeft de firma ook heel wat graniet liggen, dat ze met veel plezier verwerken in meubelen, vloeren en ander maatwerk. Deze producten worden eveneens geleverd en geplaatst door de vakmensen.
 

 Monumenten, graven en urnekelders voor gemeenten

Gemeenten zijn ook zeer belangrijke klanten van Nauwelaerts. Waar graven en grafmonumenten vroeger steeds één per één werden besteld, bestellen gemeentes er nu vaker meer in een keer of grotere grafmonumenten en urnekelders. Concreet kunnen gemeenten bij de zaak terecht voor urne- en grafkelders, herdenkingsmonumenten, bovengrondse graven en columbariumnissen. Voor alle producten wordt steeds gebruik gemaakt van kwaliteitsgesteenten, meestal graniet. Ook het ontruimen en ontgraven van overledenen is mogelijk.
 

Groothandel in zerken en beeldjes

Ten slotte kunnen begrafenisondernemers en steenkappers terecht bij Nauwelaerts voor prachtige grafzerken, beeldjes en andere steenproducten. Een ander populair product zijn de personaliseerbare, (onbewerkte) betonkaders, al dan niet met granietafwerking. Alle producten worden steeds gepersonaliseerd en aangepast naar wens van de klant.
 
Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.nauwelaerts.be. Vindt u daar nog steeds niet de info die u zoekt? Neem dan contact op via het nummer 015/75 61 01.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/