Het Reklameklokje

Openingsuren

Maandag 29/11 08:00 - 19:00
Dinsdag 30/11 08:00 - 19:00
Woensdag 01/12 08:00 - 19:00
Donderdag 02/12 08:00 - 19:00
Vrijdag 03/12 08:00 - 19:00
Zaterdag 04/12 13:00 - 19:00
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor allerhande drukwerken, gaande van het kleinste naamkaartje tot de grootste vierkleurendruk kunt u terecht bij Het Reklameklokje in de Mechelbaar in Putte. Met jaren ervaring achter de kiezen kent de kunst der drukwerken nog weinig geheimen voor deze gespecialiseerde firma. 

U kunt er langsgaan om al uitnodigingen, visitekaartjes, posters, flyers, geboortekaartjes, rouwbrieven, bidprentjes, affiches en tal van andere drukwerken op een vakkundige manier te laten realiseren. U kunt uw wagen makkelijk kwijt op de ruime parking vooraan het gebouw.

Deze zaak is tevens een uitgeverij.

 

Drukkerij

Bij Het Reklameklokje kunt u al uw verschillende drukwerken naar wens laten afdrukken.

Wenst u uw drukwerk op een bepaald formaat? Wilt u alles in kleur afgeprint zien of verkiest u een print in grijstinten? Hebt u een grote oplage die dient gedrukt te worden?

Al deze zaken zijn bespreekbaar en volledig aanpasbaar aan uw wensen!
 

Uitgeverij

De uitgeverij van Het Reklameblokje stelt particulieren en bedrijven in staat om hun zelfgeschreven werk of bedrijfsdrukwerk te laten afdrukken en samenbinden tot een professioneel resultaat in boek- of magazinevorm.

Hebt u ook zelfgeschreven werk dat u graag professioneel op de markt wil brengen? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/