Vertommen & Zonen bv

Openingsuren

Maandag 10/05 Na afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraak
Donderdag 06/05 Na afspraak
Vrijdag 07/05 Na afspraak
Zaterdag 08/05 Na afspraak
Zondag 09/05 Na afspraak

Foto’s

Info

Vertommen & Zonen bvba

Het bouwbedrijf Vertommen & Zonen bvba, gelegen in de Tinstraat te Putte, heeft reeds meerdere generaties ervaring op het gebied van nieuwbouw- en renovatiewerken. Een beroep doen op hun diensten betekent een persoonlijke kwaliteitsgarantie en een haarscherpe afwerking van uw bouwklus.
 

Nieuwbouw

Wanneer u net een stuk grond gekocht hebt en van plan bent om uw bouwavontuur naar het volgende niveau te tillen, staat Vertommen & Zonen bvba ongetwijfeld ook op uw planning. In samenspraak met hun klanten gaan zij na wat de exacte wensen en verwachtingen zijn en reiken zij oplossingen aan om tot dat resultaat te komen. Er wordt steeds met de meest duurzame materialen gewerkt, waardoor u jaren na de bouwwerken nog steeds zorgeloos van uw nieuwe woonst kunt genieten.
 

Renovatie

Een oudere woning opknappen en renoveren is een klus die bouwonderneming Vertommen & Zonen bvba op het lijf geschreven is. Met de grootste precisie wordt iedere woning afzonderlijk bekeken en wordt nagegaan wat de eigenaars graag zouden veranderen. Door de goede raad en het eerlijke advies van deze firma weet u als klant onmiddellijk waar u aan toe bent. 

Bent u nog op zoek naar ervaren stielmannen om uw woondroom realiteit te helpen maken? Neem vrijblijvend contact op!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief