Openingsuren

Maandag 06/02 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 31/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/02 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/02 Na afspraakNa afspraak
Zondag 05/02 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Algemene bouwwerken

Voor nieuwbouw en renovatiewerken in huis of tuin contacteer Algemene Bouwonderneming Patrick Ooms!

 

Uitgebreid dienstenpakket

Binnen of buiten, constructie, neuwbouw of renovatie: Bouwbedrijf Patrick Ooms zorgt ervoor! Voor totaalprojecten,  metselwerken, tegelwerken, vloeren, timmeren, plaatsen van gyprocwanden, deuren en dergelijke in badkamer, keuken, aanbouw, storten van betonvloer van tuinhuis en terras, zowel kleinere als grote klussen. 
 

Buitenhuis

In de buitenlucht houdt Algemene Bouwonderneming Patrick Ooms zich bezig met bouw, metselen, timmerwerken, renovatie en aanleg van terassen en de aanleg van zwembaden. Is uw schuur aan vernieuwen toe? Moeten er nieuwe dakplaten op? Zijn de houten planken aan vervanging toe?  Moet er een vloer worden gestort onder uw nieuwe tuinhuis? Denkt u aan uitbreiden of aanpassen van uw woning op gebied van bouw? Neem contact op.
 

Binnenshuis

Ook binnenshuis kan Algemene Bouwonderneming Patrick Ooms uw renovatie in handen nemen. Wenst u plaatsing van een muur in gyproc of renovatie van muren en vloeren?  Wilt u de badkamer of keuken renoveren? Heeft u plannen om een muur uit te breken of de woning intern te veranderen? Moet een nieuwe raam, deur en kozijn geplaatst worden? Plinten geplaatst?

Heeft u een klus die u snel en volledig afgewerkt wilt zien? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Algemene Bouwonderneming Patrick Ooms via het nummer 0495 539 173.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Algemene Bouwonderneming Patrick Ooms een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond