Ontdek de reviews van klanten van Waterworld in Riemst.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Zeer vriendelijke bediening. Een kleine zaak waar de klant zich onmiddellijk thuis voelt. De eigenaar geeft spontaan de uitleg over het verkochte product. Via een kennis kwam ik contact met dit adres, ik weet waar ik nu moet zijn.

Review door Alain op 2022-05-08
Scoremotivatie
Wij wilden graag vijvervissen kopen en kwamen terecht bij Waterworld in Riemst. De kennis en kunde waarmee de eigenaar ons hielp was geweldig. Bij deze meneer moet je zijn voor alles wat je nog niet weet over het houden en onderhouden van vissen en hun habitat! Groot compliment!

Review door Erik op 2022-05-04
Scoremotivatie
Steeds even vriendelijk en behulpzaam. Hij probeert u nooit zaken te verkopen die je eigenlijk niet echt nodig hebt.

Review door Luk op 2022-05-03
Scoremotivatie
Altijd even vriendelijk, goed advies, behulpzaam, neemt z’n tijd voor de klant en verzorgde vissen aan een goede prijs

Review door Julie op 2022-04-28
Scoremotivatie
Hij is heel erg aardig en legde alles goed uit hij helpt ook goed en een hele leuke winkel met heel veel keuze en een goede prijs kwaliteit verhouding

Review door Niels op 2021-10-20
Scoremotivatie
Bon choix, bon prix, bons conseils

Review door Alain op 2021-10-14
Scoremotivatie
Zeer gewaadeerd

Review door Muis op 2021-10-14
Scoremotivatie
Hele leuke winkel. Mooi assortiment vissen en in de zomer ook vijvervissen. Hele vriendelijke eigenaar die goed advies geeft.

Review door Denis op 2021-09-10
Scoremotivatie
Uitstekende service

Review door Thomas op 2020-10-15
Scoremotivatie
Zeer vriendelijk!

Review door Sam op 2020-10-06
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.