Openingsuren

Maandag 26/02 04:00 - 18:30
Dinsdag 27/02 04:00 - 18:30
Woensdag 28/02 04:00 - 18:30
Donderdag 29/02 04:00 - 18:30
Vrijdag 01/03 04:00 - 18:30
Zaterdag 02/03 04:00 - 17:00
Zondag 25/02 Gesloten

Info

Reeds vele jaren is bakkerij ’t Bolleke in de Westlaan een gevestigde waarde in Roeselare en omstreken. De bakkerij is gekend voor zijn verschillende soorten brood en zijn vroege openingsuren. ’t Bolleke combineert een warme bakker en een ontbijt- en lunchzaak onder één dak. Zo kan u uw gebak hier niet enkel aankopen, maar ook ter plekke consumeren met een tasje koffie erbij en bent u tijdens de middag welkom om te lunchen met een lekker belegd broodje, een van de specialiteiten binnen deze veelzijdige zaak.
 

Warme bakker en tearoom Roeselare

De ochtendstond heeft goud in de mond. Het zou zomaar eens de leuze kunnen zijn van deze warme bakker te Roeselare. Bakkerij ’t Bolleke opent zijn deuren reeds om vier uur ’s nachts. Vanaf dit moment is iedereen welkom om zijn favoriet te kiezen uit het ruime assortiment broden, koeken en banket. Ook de chocolaatjes, pralines en snoepgoed zijn hier heerlijk. De specialiteit van de warme bakker zijn verse boterkoekjes.
Bij ’t Bolleke kan u niet enkel een heerlijk ontbijt aankopen, maar ook ter plekke consumeren in de tearoom aan de bakkerij. Zo kan u gewoon ter plekke genieten van een lekker kopje koffie vergezeld van een heerlijke verse koffiekoek.
 

Broodjeszaak Roeselare

Belegde broodjes zijn ook één van de specialiteiten van bakkerij ’t Bolleke. Met elke week een nieuw broodje in de kijker en ovenverse huisgemaakte broodjes is ’t Bolleke dé broodjesspecialist van Roeselare en omstreken. Het verschil? Dat proeft u. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bolleke ('t) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond