Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag Gesloten (Dag van de Arbeid)
Toon normale openingsuren
Woensdag Gesloten13:30 - 18:00
Donderdag GeslotenGesloten
Vrijdag 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 10:00 - ...... - 17:00
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Elena's Parelwereld: jouw place-to-be voor exclusieve handgemaakte sieraden

Ben je op zoek naar unieke sieraden die je outfit een extra touch geeft, dan moet je bij Elena's Pareldwereld in Roeselare zijn. Elena kan als geen ander echte kunstwerken maken van halskettingen, haarspeldjes, oorbellen en handtasjes. Je kan steeds, kleuren en modellen, bestellen naar jouw wens.
 

Diamond painting

Diamond painting is de nieuwste handwerkhobby die helemaal is overgewaaid uit China. Het lijkt op schilderen op nummer maar in de plaats van verf gebruik je kleine facet geslepen steentjes. Elena heeft er zich volledig in verdiept en maakt prachtige schilderijen in de vorm van diamond painting. Ga zeker een kijkje nemen bij Elena's Parelwereld, je kan ze ook aankopen om je interieur een andere look te geven.
 

Workshop borduren met parels

Bij Elena's Parelwereld kan je steeds workshops volgen om net zoals haar creatief om te springen met parels. Er wordt steeds in een kleine groep gewerkt waardoor je volledig op jezelf. 
 

Geborduurde kledij voor dames

Naast sieraden en schilderijen kan je bij Elena's Parelwereld ook geborduurde blouses en kleedjes verkrijgen uit linnen. De stof is heel fijn om te dragen en de afwerking is tot in de kleinste details in orde. Ga de mooie collectie zeker bewonderen. 
 

Herstelling van sieraden

Elena is daarnaast ook de beste in het herstellen van sieraden. Wees niet getreurd als er iets mis is met je sieraad, ga gewoon langs bij Elena's Parelwereld en in een mum van tijd is het weer zo goed als nieuw. 
 

Hobbymateriaal

Bij Elena's Parelwereld kan je heel wat hobbymateriaal verkrijgen om zelf aan de slag te gaan. Zij heeft o.a. een ruime keuze uit parels, Swarovski kristallen, borduurmateriaal, schaartjes,... in huis om alles voor je hobby bij elkaar te krijgen. Weet je met je creatieve handen geen blijf meer, ga langs bij Elena's Parelwereld en kom terecht in een wereld waar jij je kan laten gaan met borduren, parels, kristallen en diamond painting. Elena staat elke dag voor je klaar om je met raad en daad bij te staan en advies te geven zodat jij het beste uit jezelf kan halen. 

Reviews door klanten van Elena's Parelwereld

10 Rebekka op 2023-09-16 om 21:14:30
Super lieve vriendelijke dame met heel veel kennis en ervaring
10 Rudi op 2021-05-15 om 13:09:38

Ligging en routebeschrijving