Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 10:00 - 12:1513:30 - 18:00
Dinsdag 16/08 09:00 - 12:1513:30 - 18:00
Woensdag 17/08 09:00 - 12:1513:30 - 18:00
Donderdag 18/08 GeslotenGesloten
Vrijdag 19/08 09:00 - 12:1513:30 - 18:00
Zaterdag 13/08 09:00 - 12:1513:30 - 17:00
Zondag 14/08 GeslotenGesloten

Info

Voor alle hulp en bescherming die uw ogen en oren nodig hebben kan u terecht bij Oog en Oor Marleen Van Den Driessche te Roeselare!
 

Alle brillen, zonnebrillen en veiligheidsbrillen

Oog en Oor Marleen Van Den Driessche is de optiek die alles heeft wat uw ogen nodig hebben! U vindt er brillen en zonnebrillen (al dan niet op sterkte) voor ieder oog. Ook speciaal aangepaste low-visionglazen zijn een mogelijkheid: sommige mensen hebben nu eenmaal nood aan een speciale kromming, filterbrillen, loepebrillen… Uiteraard kunnen ze bij een optieker niet anders dan weten dat het oog ook wat wil, dus biedt de zaak een veelvoud aan verschillende monturen aan. Deze zijn, naast uiterst comfortabel, heel verschillend qua stijl. Zo vindt u gegarandeerd een model dat bij uw stijl past. Naast deze klassieke brillen vindt u ook nog heel wat andere praktische brillen in de zaak, waaronder sportbrillen en officieel gekeurde veiligheidsbrillen. Ook loepen zijn er te vinden.
 

Hoorapparaten en gehoorbescherming

Naast de ogen is er nog een essentieel zintuig dat met de producten en dienst van Oog en Oor Marleen Van Den Driessche geholpen wordt: de oren! Voor wie gehoorproblemen heeft is sociaal isolement een terechte angst: het wordt moeilijker u in een gesprek te mengen waardoor u zich steeds meer op de achtergrond houdt, en uiteindelijk volledig geïsoleerd geraakt. Om dit tegen te gaan kan u rekenen op kwalitatieve hoorapparaten bij Oog en Oor Marleen Van Den Driessche. Ze worden steeds afgesteld aan de hand van uw voorkeuren, en u krijgt uiteraard de kans ze uitgebreid te testen gedurende een proefperiode vooraleer iets aan te kopen. Voorkomen is echter beter dan genezen. Daarom kan vindt u ook heel wat gehoorbeschermende producten in de zaak. Deze gaan van industriële oorbeschermers over professionele waterbestendige oordopjes tot oordoppen voor concertgangers en partners van luide snurkers: bescherm uw gehoor (en nachtrust).
 
 

Professionele, aangepaste service

Ten slotte kan u altijd gewoon bij Oog en Oor Marleen Van Den Driessche terecht voor gericht, professioneel advies, volledig vrijblijvend. Er wordt steeds bij iedere (potentiele) aankoop samengewerkt met de klant om te garanderen dat deze het beste product voor diens noden en voorkeuren bekomt.

Kijk voor meer info zeker eens vrijblijvend op www.oogenoor-mvdd.be of spring eens binnen en spreek Marleen of haar medewerkers aan.


Benieuwd? Bekijk hun filmpjes op YouTube: film 1 en film 2
Like hun pagina en volg hun acties op Facebook. klik hier

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Oog & Oor Marleen Van Den Driessche een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Een dankjewel... 10 Review door: Ann
prettige feesten... 8 Review door: Chris
beste wensen voor het Nieuwe Jaa... 9,8 Review door: Martine
Fijne kerstdagen en voorspoedig... 8,4 Review door: Anja
Het ga jullie goed voor 2021... 9 Review door: Zoete
We wensen u allen een GOED, BETE... 10 Review door: Catteeuw
prettig eindejaar... 9,4 Review door: Claudine