Oog & Oor Marleen Van Den Driessche

Openingsuren

Maandag 18/11 10:00 - 12:1514:00 - 18:30
Dinsdag 19/11 09:00 - 12:1514:00 - 18:30
Woensdag 13/11 09:00 - 12:1514:00 - 18:30
Donderdag 14/11 Gesloten
Vrijdag 15/11 09:00 - 12:1514:00 - 18:30
Zaterdag 16/11 09:00 - 12:1514:00 - 17:30
Zondag 17/11 Gesloten

Foto’s

Info

Voor alle hulp en bescherming die uw ogen en oren nodig hebben kan u terecht bij Oog en Oor Marleen Van Den Driessche te Roeselare!
 

Alle brillen, zonnebrillen en veiligheidsbrillen

Oog en Oor Marleen Van Den Driessche is de optiek die alles heeft wat uw ogen nodig hebben! U vindt er brillen en zonnebrillen (al dan niet op sterkte) voor ieder oog. Ook speciaal aangepaste low-visionglazen zijn een mogelijkheid: sommige mensen hebben nu eenmaal nood aan een speciale kromming, filterbrillen, loepebrillen… Uiteraard kunnen ze bij een optieker niet anders dan weten dat het oog ook wat wil, dus biedt de zaak een veelvoud aan verschillende monturen aan. Deze zijn, naast uiterst comfortabel, heel verschillend qua stijl. Zo vindt u gegarandeerd een model dat bij uw stijl past. Naast deze klassieke brillen vindt u ook nog heel wat andere praktische brillen in de zaak, waaronder sportbrillen en officieel gekeurde veiligheidsbrillen. Ook loepen zijn er te vinden.
 

Hoorapparaten en gehoorbescherming

Naast de ogen is er nog een essentieel zintuig dat met de producten en dienst van Oog en Oor Marleen Van Den Driessche geholpen wordt: de oren! Voor wie gehoorproblemen heeft is sociaal isolement een terechte angst: het wordt moeilijker u in een gesprek te mengen waardoor u zich steeds meer op de achtergrond houdt, en uiteindelijk volledig geïsoleerd geraakt. Om dit tegen te gaan kan u rekenen op kwalitatieve hoorapparaten bij Oog en Oor Marleen Van Den Driessche. Ze worden steeds afgesteld aan de hand van uw voorkeuren, en u krijgt uiteraard de kans ze uitgebreid te testen gedurende een proefperiode vooraleer iets aan te kopen. Voorkomen is echter beter dan genezen. Daarom kan vindt u ook heel wat gehoorbeschermende producten in de zaak. Deze gaan van industriële oorbeschermers over professionele waterbestendige oordopjes tot oordoppen voor concertgangers en partners van luide snurkers: bescherm uw gehoor (en nachtrust).
 
 

Professionele, aangepaste service

Ten slotte kan u altijd gewoon bij Oog en Oor Marleen Van Den Driessche terecht voor gericht, professioneel advies, volledig vrijblijvend. Er wordt steeds bij iedere (potentiele) aankoop samengewerkt met de klant om te garanderen dat deze het beste product voor diens noden en voorkeuren bekomt.

Kijk voor meer info zeker eens vrijblijvend op www.oogenoor-mvdd.be of spring eens binnen en spreek Marleen of haar medewerkers aan.


Benieuwd? Bekijk hun filmpjes op YouTube: film 1 en film 2
Like hun pagina en volg hun acties op Facebook. klik hier

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

NIGHT & DAY brillen

Night & Day brillen nu met een mooie korting! Zie je niet zo goed 's nachts of met valavond dan is dit de oplossing voor jou! Deze brillen zijn niet op sterkte!
Kom langs en laat je verrassen.

EN ROUTE GLAZEN

EN ROUTE GLAZEN nu aan 50% bij aankoop als 2de bril.
's nachts en bij valavond zien heel wat mensen minder goed. Dan zijn EN ROUTE glazen een oplossing voor jou! Deze glazen kunnen ook op sterkte gemaakt worden.

Trefwoorden

Reviews

Zeer vriendelijk en behulpzaam... 9,5 Review door: MARLEEN
vrijblijvende info + ondersteuni... 9,5 Review door: Bart
Vriendelijke en behulpzame mevro... 9 Review door: Marleen
super... 10 Review door: Ann