Andere belangrijke handelaars

Banner Speeldorp Boebalu

Speeldorp Boebalu

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 20/08 Gesloten
Dinsdag 21/08 Gesloten
Woensdag 15/08 13:00 - 18:00
Donderdag 16/08 Gesloten
Vrijdag 17/08 Gesloten
Zaterdag 18/08 13:00 - 19:00
Zondag 19/08 13:00 - 19:00

Info

Kom spelen in de binnenspeeltuin Boebalu in Roeselare. De speeltuin is volledig op maat van kinderen. Een verjaardagsfeestje voor uw kinderen geven? Neem ze samen met hun vriendjes en/of familie mee naar Boebalu.
 

Binnenspeeltuin

De speeltuin is gelegen in een grote hal en beschikt over een tuin. Terwijl uw kinderen spelen op de vele speeltuigen kan u genieten van een drankje op het terras of aan de tafels in de binnenspeeltuin. De kinderen kunnen zich volop uitleven op de vele klim obstakels, glijbanen, ballenbaden, … . De speeltuigen zijn afgestemd op kinderen onder de 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 kunnen er ook nog zeker terecht.
 

Kinderfeestjes

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Geef uw kind dan het feestje van hun leven. Laat ze klimmen op de speeltuin samen met hun vriendjes. Speeltuin Boebalu heeft verschillende formules voor verjaardagsfeestjes. De jarige kan alvast een verrassing verwachten.

Ook voor andere gelegenheden kan u bij Boebalu terecht. De speeltuin beschikt over een apart zaaltje waar babyborrels, familiefeesten, communies, … georganiseerd kunnen worden.

Ga zeker eens langs Boebalu met uw jongsten, zij zullen er de dag van hun leven beleven terwijl u rustig kan genieten van een drankje en een versnapering. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Speeldorp Boebalu, 8800 Roeselare, Izegemseaardeweg 144