Speeldorp Boebalu

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 13/04
Pasen op 12/04
Maandag 13/04 Gesloten
Dinsdag 07/04 Gesloten
Woensdag 08/04 13:00 - 18:00
Donderdag 09/04 Gesloten
Vrijdag 10/04 Gesloten
Zaterdag 11/04 13:00 - 19:00
Zondag 12/04 13:00 - 19:00

Info

Binnenspeeltuin Boebalu Roeselare

De speeltuin is gelegen in een grote hal en beschikt over een tuin. Terwijl uw kinderen spelen op de vele speeltuigen kan u genieten van een drankje op het terras of aan de tafels in de binnenspeeltuin. De kinderen kunnen zich volop uitleven op de vele klimobstakels, glijbanen, ballenbaden, … De speeltuigen zijn afgestemd op kinderen onder de 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 kunnen er ook nog zeker terecht.
 

Kinderfeestjes

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Geef uw kind dan het feestje van hun leven. Laat ze klimmen op de speeltuin samen met hun vriendjes. Speeltuin Boebalu heeft verschillende formules voor verjaardagsfeestjes. De jarige kan alvast een verrassing verwachten.
 

Andere feestjes en gelegenheden in aparte feestzaal 

Ook voor andere gelegenheden kan u bij Boebalu terecht. De speeltuin beschikt over een apart zaaltje waar babyborrels, familiefeesten, communies, … georganiseerd kunnen worden. Voor meer informatie over deze zaal, waaronder prijzen, kan u steeds contact opnemen via het nummer 0478/46 22 26. 
 

De speeltuin voor jong & oud

Ga zeker eens langs Boebalu met uw jongsten, zij zullen er de dag van hun leven beleven terwijl u rustig kan genieten van een drankje en een versnapering. 

Kom spelen in de binnenspeeltuin Boebalu in Roeselare. De speeltuin is volledig op maat van kinderen. Een verjaardagsfeestje voor uw kinderen geven? Neem ze samen met hun vriendjes en/of familie mee naar Boebalu.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief