Speeldorp Boebalu

Openingsuren

Maandag 19/08 Gesloten
Dinsdag 20/08 Gesloten
Woensdag 21/08 13:00 - 18:00
Donderdag 22/08 Gesloten
Vrijdag 23/08 Gesloten
Zaterdag 24/08 13:00 - 19:00
Zondag 18/08 13:00 - 19:00

Info

Binnenspeeltuin Boebalu Roeselare

De speeltuin is gelegen in een grote hal en beschikt over een tuin. Terwijl uw kinderen spelen op de vele speeltuigen kan u genieten van een drankje op het terras of aan de tafels in de binnenspeeltuin. De kinderen kunnen zich volop uitleven op de vele klim obstakels, glijbanen, ballenbaden, … . De speeltuigen zijn afgestemd op kinderen onder de 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 kunnen er ook nog zeker terecht.
 

Kinderfeestjes

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Geef uw kind dan het feestje van hun leven. Laat ze klimmen op de speeltuin samen met hun vriendjes. Speeltuin Boebalu heeft verschillende formules voor verjaardagsfeestjes. De jarige kan alvast een verrassing verwachten.
 

Allerlei gelegenheden & feestjes

Ook voor andere gelegenheden kan u bij Boebalu terecht. De speeltuin beschikt over een apart zaaltje waar babyborrels, familiefeesten, communies, … georganiseerd kunnen worden.
 

De speeltuin voor jong & oud

Ga zeker eens langs Boebalu met uw jongsten, zij zullen er de dag van hun leven beleven terwijl u rustig kan genieten van een drankje en een versnapering. 
Kom spelen in de binnenspeeltuin Boebalu in Roeselare. De speeltuin is volledig op maat van kinderen. Een verjaardagsfeestje voor uw kinderen geven? Neem ze samen met hun vriendjes en/of familie mee naar Boebalu.

Ligging en routebeschrijving