Zilverbergstatie - Café en feestzaal

Openingsuren

Maandag 26/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/02 09:30 - 13:0016:00 - ...
Woensdag 28/02 09:30 - 13:0016:00 - ...
Donderdag 29/02 Gesloten
Vrijdag 23/02 09:30 - 13:0016:00 - ...
Zaterdag 24/02 09:30 - 13:0016:00 - ...
Zondag 25/02 09:30 - 13:0017:00 - ...

Foto’s

Info

De Zilverbergstatie te Roeselare is een gezellig café en feestzaal. U komt maar eens gezellig langs voor een frisse pint of een gezellige babbel, of u kan beroep doen op de zaal voor allerlei evenementen: van huwelijksfeesten tot rouwmaaltijden, van vergaderingen tot feestmaaltijden en kampioenvieringen.
 

Gezellig café

Kom zeker eens langs bij de Zilverbergstatie en geniet van een heerlijke frisse pint van het vat, een koele frisdrank of een verkwikkende koffie, ter begeleiding van een gezellige babbel of een leuk spel. U kan in het café terecht om een kaartje te leggen. Straalt de zon? Kom dan zeker zalig genieten van een drankje op het zomerse terras. Buiten maandag en donderdag is het café alle dagen open, en haar medewerkers hopen u gauw te mogen ontvangen!
 

Feestzaal Roeselare, inclusief catering

De ruime zaal, voorzien van alle comfort en leuk ingericht, heeft een capaciteit van 150 personen. Indien nodig kan de veranda gebruikt worden als uitbreiding van de zaal voor grotere evenementen, of als hoofdzaal voor kleinere feestjes en recepties. Wanneer het weer het toestaat wordt ook de gezellige tuin tot uw beschikking gesteld.  

Wanneer het gaat over de verzorging van het eten op uw feest of receptie, is een maaltijd in buffetvorm altijd leuk. U kan hier kiezen uit een koud vlees- en visbuffet, grilladebuffet en verschillende warme buffetten. De Zilverbergstatie past zich helemaal aan aan de noden van u en uw gasten!

U kan ook uw keuze maken uit een reeks hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts om een meergangenmenu mee te creëren. U kan ook naar believen opties toevoegen of weglaten: wenst u bijvoorbeeld geen soep, enkel een hoofdgerecht of enkel aperitiefhapjes? de Zilverbergstatie past haar menu helemaal aan u aan! Indien u een receptie houdt met enkel hapjes geniet u bij de Zilverbergstatie al snel van heerlijke wraps, bladerdeeghapjes, kippenboutjes en scampi’s.


Voor meer informatie over de beschikbaarheid en cateringmogelijkheden van de zaal kan u steeds contact opnemen via het nummer 051/20 11 55

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Zilverbergstatie - Café en feestzaal een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond