Hiel Luc & Co

Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 Na afspraakNa afspraak

Info

Uw partner in elektriciteit

Algemene Elektriciteitswerken Hiel Luc en C° in Roosdaal (Strijtem), tussen Brussel en Aalst, werd opgericht in 1988 door Luc Hiel. Wegens snelle expansie werd de eenmanszaak drie jaar later in 1991 een naamloze vennootschap. Vandaag heeft zaakvoerder en coördinator Luc Hiel een sterk team achter zich voor de goede en degelijke uitvoering van al uw algemene elektriciteitswerken.

Bij een eerste contact komt Luc Hiel altijd persoonlijk langs om de uit te voeren werken te verkennen en te bestuderen. Met zijn jarenlange ervaring en grondige kennis van de systemen, geeft Luc Hiel een degelijk gespecialiseerde technische ondersteuning aan elk project.
 

Nieuwe specialisaties

Algemene Elektriciteitswerken Hiel Luc en C° is gespecialiseerd in industriële installaties, domotica, airconditioning, verluchtingssystemen, elektrische verwarming, alarminstallaties, parlofooninstallaties, centrale stofzuigsystemen,  en uw partner in databekabeling. Nieuw in het aanbod is de installatie van warmteboilers op zonne-energie.

Ook voor nieuwbouw, renovatie en de aanpassing van een elektrisch netwerk is Algemene Elektriciteitswerken Hiel Luc en C° uw uitgelezen partner voor een goede installatie. Domoticasystemen en lichtinstallaties worden intern berekend om een juiste installatie uit te
kunnen voeren.

En natuurlijk staat het team van Algemene Elektriciteitswerken Hiel Luc en C° ook steeds paraat om uw dringende herstellingen op uw elektriciteitsnet uit te voeren.

NIEUW!! Algemene Elektriciteitswerken Hiel Luc en C° installeert nu ook warmteboilers op zonne-energie van De Dietrich. Een nieuwe manier van verwarmen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief