Service Koel bv

Foto’s

Info

Service Koel in Wezemaal, bij Rotselaar, is gespecialiseerd in alles wat met koeltechnieken en koelinstallaties te maken heeft. 
 

Koelinstallaties

Service Koel in Wezemaal heeft een ruim aanbod aan kleine en grote kwalitatieve koel- en vriesinstallaties. Het aanbod installaties bestaat uit merken zoals GRAM, Tecnodom, Infrico en Mondial Elite, allen bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Service Koel zorgt voor de levering, plaatsing en afwerking. U kunt eveneens beroep doen op Service Koel voor alle herstellingen aan koel- en vriesinstallaties. Het bedrijf uit Wezemaal voert herstellingen uit voor zowel particulieren, bedrijven, winkels, als grootwarenhuizen. 
 

Koelwagens en vrieswagens huren

Staat er een feestje op de agenda en wilt u graag uw drank en maaltijden gekoeld houden? Dan zijn koel- en vriesverhuurwagens uitermate geschikt. Wenst u een koel- of vriesaanhangwagen te huren? Bij Service Koel kan dit voor slechts één dag, een week of voor langere periodes, afhankelijk van uw noden! 
 

Airco installatie

Service Koel in Wezemaal plaatst airco-installaties in particuliere woningen. Naast vaststaande apparaten kunt u hier terecht voor mobiele aircotoepassingen. Alle airco-installaties worden op maat uitgewerkt zodat ze op een zo efficiënt mogelije wijze uw woonst kunnen afkoelen tijdens de warme zomermaanden! 

Kan u wel een professionele koel- vries- of airco-installatie gebruiken? Dan is Service Koel de service die u nodig heeft! Neem zeker een kijkje op www.servicekoel.be voor meer informatie over de aangeboden diensten en hun verwezenlijkingen, of neem vrijblijvend contact op via het nummer 016/65 20 22. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Service Koel bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond