Vandenbroek Harry - Dekzeilen En Zonnewering

Openingsuren

Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 08:00 - 17:00
Woensdag 12/05 08:00 - 17:00
Donderdag 06/05 08:00 - 17:00
Vrijdag 07/05 08:00 - 17:00
Zaterdag 08/05 08:00 - 12:00
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Vandenbroek Harry te Rotselaar is de specialist in zonwering en dekzeilen, waar u kan rekenen op professioneel advies bij uw aankoop. Ook vindt u hier alle benodigdheden voor dekzeilen per stuk en allerlei toebehoren voor het repareren van zeilen. Gaat u graag kamperen? Ontdek de kampeerbenodigdheden zoals een stormkoord, spanners, tentstokken, dekzeilen op maat, aanhangwagens en meer in de winkel te Rotselaar.
 

Dekzeilen

Vandenbroek Harry vervaardigt uw dekzeilen in pvc doek, katoendoek, dralon- en tentendoek op maat. De specialist staat u bij met professioneel advies zodat u het juiste product kiest voor uw toepassing. Alle dekzeilen zijn waterdicht, rot- en schimmelwerend en uv-bestendig.

Wilt u vuiligheid voorkomen in uw zwembad of zandbak? Bij Vandenbroek Harry kan u een op maat gemaakt dekzeil bekomen dat u feilloos over uw zwembad of zandbak kan spannen.

Bij Vandenbroek Harry te Rotselaar kan u ook op maat vervaardigde spandoeken in verschillende materialen bekomen, eventueel met bedrukking zoals reclame, tekst, uw logo of slogan. 
 

Zonwering

Vandenbroek Harry is uw specialist in op- en afrolbare zonnetenten, zowel met manuele, elektrische als automatische bediening. Het uitzicht? Dat bepaalt u helemaal zelf. U heeft namelijk de keuze uit 256 verschillende kleuren, effen of gestreept, voor een zonwering op maat.

Markiezen zijn een vaste decoratieve zonwering. Deze kunnen bij de specialist in Rotselaar vervaardigd worden met oog op professioneel gebruik voor winkeliers en handelszaken.

De screens, of verticale buitenzonwering kunnen geplaatst worden voor een raam of elke andere verticale glaswand. U heeft de keuze uit handbediening of elektrische bediening met verschillende automatisatiemogelijkheden. De verticale zonnewering van Vandenbroek Harry weert tot negentig procent van de warmte, terwijl u de uitkijkmogelijkheden behoudt.

Verandasun is zonwering die specifiek bedoeld is om te plaatsen op een glazen dakbedekking van een veranda. Ontdek de mogelijkheden in de winkel te Rotselaar.
 

Verkoop en herstelling rolluiken 

Vandenbroek Harry kan zowel uw nieuwe als oude rolluiken voorzien van een automatisch bedieningssysteem met programmeerbare tijdsklok. Ook wanner er zich schade en slijtage begint voor te doen snelt de handige Harry te hulp! Alle rolluiken worden volledig op maat en naar wens vervaardigd bij Vandenbroek Harry. Zeker de moeite dus om eens langs te gaan bij de specialist in Rotselaar.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief