Ambrozijn bv

Openingsuren

Maandag 31/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 25/01 GeslotenGesloten
Woensdag 26/01 09:00 - 18:00
Donderdag 27/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 28/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 29/01 09:00 - 18:00
Zondag 30/01 09:00 - 12:00

Info

Ambrozijn is ondertussen al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in Antwerpen voor huisbereide meeneemgerechten, wild en gevogelte en diverse andere delicatessen.
 

Traiteur Schilde

Bent u het beu om uren in de keuken te staan zwoegen telkens wanneer u een diner organiseert voor vrienden en familie? Ambrozijn biedt de oplossing. Hier kan u uw heerlijk menu afgestemd op uw wensen aan huis laten leveren of komen afhalen in de winkel te Schilde. Dagelijks biedt Ambrozijn een 15-tal vers bereide gerechten. U heeft de keuze tussen lichte maaltijden en meer uitgebreide diners. De traiteurdienst heeft dus voor ieder wat wils.
Wilt u een walking dinner bestellen? Ambrozijn biedt formules voor walking dinners vanaf 20 personen. Daarbij houdt de traiteur uiteraard rekening met uw persoonlijke voorkeuren.
 

Wild en gevogelte

Naar gelang het seizoen vindt u bij Ambrozijn een ruime keuze aan wild en gevogelte. Buiten het wildseizoen vindt u er smakelijke hoevekippen, parelhoenen, jonge duiven, konijnen etc.
 
Heeft u speciale wensen of zoekt u naar gerechten die passen in jouw persoonlijk dieet? Contacteer Ambrozijn via de contactgegevens op de website: www.traiteurantwerpenambrozijn.be.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/