Openingsuren

Maandag 27/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/05 10:00 - 18:00
Woensdag 29/05 10:00 - 18:00
Donderdag 30/05 10:00 - 18:00
Vrijdag 31/05 10:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 10:00 - 18:00
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Finess Lingerie is door de jaren heen uitgebloeid tot een vaste waarde in de gemeente Schilde. Finess wil de klanten vooral verwelkomen met een gevoel van warmte en openheid. De lingeriezaak voelt aan als een tweede thuis met een gezellige sfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Er is een gezellige zithoek waar de partner rustig de tijd kan doorbrengen als mevrouw aan het passen is. U wordt hier persoonlijk benaderd en professioneel goed ondersteund.
 

Lingerie na borstoperaties

Finess Lingerie wil iedereen voorzien van een mooi lingeriesetje, ook vrouwen die in het verleden een operatie moesten ondergaan. De lingeriewinkel te Schilde beschikt over een afdeling bh’s die speciaal ontworpen werden voor vrouwen die een borstoperatie ondergingen. In samenwerking met een vrouwelijke bandagist prothesen kunnen de bh’s ter plekke aangepast en zo meegenomen worden. Breng een bezoek aan de lingeriewinkel en doe beroep op het deskundig advies en de begeleiding die u krijgt bij het zoeken naar een model waar u zich goed in voelt.
 

Lingerie, badmode en nachtkledij

In de rekken van de lingeriezaak te Schilde vindt u de laatste nieuwe trends terug. Bij de keuze van de collecties, staan pasvorm en kwaliteit dan ook steeds centraal. Naast het uitgebreid assortiment lingerie en nachtmode, is er ook steeds een ruime keuze aan badmode en strandaccessoires te vinden in de zaak. Dit alles met perfecte pasvorm, geschikt voor ieders budget.
Ook aan de heren is gedacht. Voor hen is er een ruim assortiment aan ondergoed en nachtkleding te vinden bij Finess Lingerie.

Ligging en routebeschrijving