The Butler

Openingsuren

Maandag 26/02 09:00 - 18:00
Dinsdag 27/02 09:00 - 18:00
Woensdag 28/02 09:00 - 18:00
Donderdag 29/02 09:00 - 18:00
Vrijdag 23/02 09:00 - 18:00
Zaterdag 24/02 09:00 - 18:00
Zondag 25/02 Gesloten

Foto’s

Info

Proef de heerlijke gerechten bij The Butler

The Butler in Schoten gelegen aan de Bredabaan bij de Carrefour is een ontbijt- en lunchroom waar je gezellig kunt vertoeven en kunt genieten van een lekkere koffie van een streekbier of vers fruitsap. Wij bieden je gerechten met dagverse producten aan waar jij je vingers en duimen kunt van aflikken. 
 

Heerlijk ontbijt en fantastische lunch in Schoten bij Merksem

Niets is zo leuk als ergens gezellig gaan ontbijten. Waar kun je dat beter dan bij The Butler waar croissants en broodjes geserveerd worden met bijhorend beleg of charcuterie. Ook yoghurt, een omelet en de spiegeleieren zijn heel erg te smaken in onze lunchroom. Voor een uitgebreid ontbijt met een vers gebakken ei, koffie of thee, een croissant of koffiekoek, brood of een broodje en nog een yoghurt en een uitgebreide keuze aan hartig en zoet beleg. Dus voor een uitstekend ontbijt in de buurt van Brasschaat en Merksem je kan bij The Butler ontbijten en dan winkelen in de Carrefour te Schoten. 
 

Lunchen

Ben je aan het genieten van een leuke dag of zoek je een gezellige lunchroom regio Schoten in de buurt Wijnegem of Brecht, dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij serveren lekkere gerechten zoals soepen en belegde broodjes ook een spaghetti en een lekkere kaaskroket of garnaalkroket staan op de menukaart met allemaal verse producten. De lunchroom is gezellig ingericht waardoor jij je volledig op je gemak zult voelen en je kan genieten een lekkere lunch. 
 

Gezonde salades

Onze salades zijn de beste van heel Antwerpen. Bij ons is gezond eten ook lekker. Breng ons zeker een bezoek en ontdek voor jezelf de lekkere smaak van verse groenten op je bord. Een uitgebreide keuze aan dagverse salades staan op de kaart met ingrediënten als gerookte zalm, geitenkaas en verse grijze garnalen worden à la minute gemaakt voor jou.
 

Koffiehuis

Heb je een pauze verdient, kom dan een heerlijke koffie drinken in de taverne. De verwenkoffie, cappuccino of espresso staat al op je te wachten. Hou je meer van thee of zoek je verfrissing met fruitsap, water of frisdranken, ook dat is natuurlijk mogelijk bij The Butler bistro. Voor een late snack of een lekker dagvers gebak het team van brasserie The Butler zal je bedienen als een koning en de keuken is open tot 17u30 dus tot de late namiddag kan je genieten bij The Butler.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van The Butler

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je The Butler een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond