Openingsuren

Maandag 12/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 13/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 14/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 11/12 GeslotenNa afspraak

Info

Elke foto vertelt een verhaal bij Close-up Els Buys

Laat de belangrijkste moment in je leven niet onopgemerkt voorbijgaan. Neem contact op met Close-up Els Buys om de mooiste momenten vast te leggen op foto. Je kan bij haar terecht voor portretreportages, pasfoto's, communiefoto's en communiekaartjes. Daarnaast ben je op de juiste plaats bij Els voor zwangerschapsfotoshoots, babyfotografie, newbornfotografie, bedrijfsfotografie, jubileum, uitnodigingen, menu's, etc. 
 

Fotografie

Als professionele fotografe is het de passie van Close-up Els Buys om de mooiste en meest memorabele momenten vast te leggen op foto. Je persoonlijkheid staat steeds centraal. Samen met jou zoekt Els naar creatieve manieren om de perfecte weerspiegeling van jezelf in beeld te krijgen. Elke foto is een speciaal moment om te blijven herinneren. 
 

Drukwerk

Ook voor drukwerk aan betaalbare prijzen ben je bij Close-up Els Buys bij de juiste persoon beland. Haar drukwerk staat voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Dankzij haar digitale pers aan huis is elk kleurendrukwerk en zwart-witdrukwerk in een mum van tijd verwerkt en volledig afgewerkt. Met veel plezier begeleidt Close-up Els Buys je doorheen het ruime aanbod van drukwerk. Je kan bij haar terecht voor uitnodigingen, geboortekaartjes, flyers, affiches, naamkaartjes, kerst- en nieuwjaarskaartjes, menukaarten,...
 

Eindwerken, thesissen

Studenten kunnen steeds terecht bij Close-up Els Buys. Het is namelijk één van haar specialiteiten om eindwerken en thesissen te printen en ecologisch in te binden. Zowel de inhoud als de afwerking is van hoogstaande kwaliteit. Je kan je eindwerk digitaal doorsturen in "PDF" en Els werkt alles af binnen 24 uur. Close-up Els Buys staat voor een snelle service, prijslijk en er is parking voorzien. 
 

Fotoartikelen

Ben je op zoek naar een uniek en vooral persoonlijk geschenk? Of wil je graag zelf je mooiste foto vereeuwigen op een speciale manier, dat kan bij Close-up Els Buys. Zij kan foto's verwerken op een fles wijn, blikken doosjes, sleutelhangers, fotodozen, glasboxen, stoefboekjes, koekjesdozen en ga zo maar verder. Neem zeker contact op met Close-up Els Buys en zij helpt je graag verder met de glimlach. 

https://www.closeupelsbuys.be

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Close-up Els Buys een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

neen.... 9,5 Review door: Marina
Bedankt voor de uitstekende dien... 10 Review door: Bjorn
Heel leuk en gezellig om je foto... 9,5 Review door: Marit
Els van close up ,is de vriendel... 10 Review door: Angelique
Super vlot geholpen zeer vriende... 10 Review door: Hannah
Vriendelijke mevrouw... 10 Review door: Carine
Tof bezoek! Aangenaam ontvangst.... 9,5 Review door: Charline