Andries & Partners bv

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 GeslotenGesloten
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Andries & Partners is dé specialist in Lier, Sint-Katelijne-Waver en omgeving op vlak van verwarming met gas, sanitaire installaties, badkamerrenovatie en dakwerken. De vakman komt graag bij u langs bij renovatiewerken of om te helpen bij uw nieuwbouwproject.
 

Badkamerrenovatie

Uw badkamer is de plek waar u zich in de ochtend klaar maakt voor de dag en in de avond klaarmaakt voor een goede nachtrust. Het is belangrijk dat u houdt van de sfeer in deze ruimte en dat uw badkamer over alle gewenste voorzieningen beschikt. Gaat u verbouwen en wenst u een nieuwe badkamer te plaatsen waarin u écht graag tot rust komt of u aangenaam in kan oppeppen voor de dag? Andries & Partners zal graag instaan voor de volledige of gedeeltelijke vakkundige renovatie van uw badkamer.
 

Sanitair

Zowel bij uw nieuwbouwproject als bij renovaties staat de vakman uit Sint-Katelijne-Waver klaar om grote en kleine sanitaire installaties uit te voeren.
 

Gasradiatoren gasverwarming

Andries & Partners staat graag in voor de installatie van uw gasverwarming, gasleidingen en gasradiatoren, zowel bij renovatie als nieuwbouw.
 

Dakwerken

Andries & Partners voorziet uw dak graag van roofing. Ook voor de renovatie of plaatsing van uw dakgoten zit u goed bij de vakman uit Sint-Katelijne-Waver.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief