Andries & Partners bv

Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 GeslotenGesloten
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Andries & Partners is dé specialist in Lier, Sint-Katelijne-Waver en omgeving op vlak van verwarming met gas, sanitaire installaties, badkamerrenovatie en dakwerken. De vakman komt graag bij u langs bij renovatiewerken of om te helpen bij uw nieuwbouwproject.
 

Badkamerrenovatie

Uw badkamer is de plek waar u zich in de ochtend klaar maakt voor de dag en in de avond klaarmaakt voor een goede nachtrust. Het is belangrijk dat u houdt van de sfeer in deze ruimte en dat uw badkamer over alle gewenste voorzieningen beschikt. Gaat u verbouwen en wenst u een nieuwe badkamer te plaatsen waarin u écht graag tot rust komt of u aangenaam in kan oppeppen voor de dag? Andries & Partners zal graag instaan voor de volledige of gedeeltelijke vakkundige renovatie van uw badkamer.
 

Sanitair

Zowel bij uw nieuwbouwproject als bij renovaties staat de vakman uit Sint-Katelijne-Waver klaar om grote en kleine sanitaire installaties uit te voeren.
 

Gasradiatoren gasverwarming

Andries & Partners staat graag in voor de installatie van uw gasverwarming, gasleidingen en gasradiatoren, zowel bij renovatie als nieuwbouw.
 

Dakwerken

Andries & Partners voorziet uw dak graag van roofing. Ook voor de renovatie of plaatsing van uw dakgoten zit u goed bij de vakman uit Sint-Katelijne-Waver.
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/