Uitvaartzorg Roel Vanthienen

Openingsuren

Maandag 24/01 Na afspraak
Dinsdag 18/01 Na afspraak
Woensdag 19/01 Na afspraak
Donderdag 20/01 Na afspraak
Vrijdag 21/01 Na afspraak
Zaterdag 22/01 Na afspraak
Zondag 23/01 Na afspraak

Info

Vaak komt een overlijden heel plots, zodat maar weinig kan worden voorbereid.
Familieleden of vrienden worden dan geconfronteerd met een heuse opgave. Vanthienen Uitvaartzorg uit Sint-Katelijne-Waver denkt mee met u en kan tal van voorstellen bieden.
In vele gevallen komt het overlijden echter niet onverwacht. Sommige beslissingen neemt u dan misschien liever zelf op voorhand? Bespreek uw wensen met familie, vrienden, kennissen. Vervolgens deelt u uw beslissingen mee aan de begrafenisondernemer, die uw wensen zo gedetailleerd mogelijk vervult.

 

Bloemen en grafmonumenten

Om het afscheid helemaal naar wens te laten verlopen heeft Uitvaartzorg Roel Vanthienen diverse faciliteiten in huis, zoals een eigen drukkerij waardoor u een ruime keuze hebt in bidprenten en uitvaartbrieven. De begrafenisondernemer staat ook altijd open voor een eigen ontwerp.
Vanthienen werkt samen met een vaste bloemist, die volledig begrijpt cliënten willen. Vanthienen Uitvaartzorg staat u ook bij in uw keuze van mogelijke grafmonumenten. Kiest u voor een grafzerk of een urne? Wenst u inscripties te laten bijplaatsen, of heeft u een voorkeur voor welke vazen, kruisen, of foto’s u op het graf wil?

 

De uitvaart

Op welke locatie zal het afscheid plaatsvinden?  Hebt u graag muziek van Bach of hoort u liever muziek van The Beatles op de ceremonie? Wordt het een ingetogen afscheid in huiselijke kring, of kiest u voor een grote uitvaart met een koffietafel in een gespecialiseerde zaak? Details maken het grote verschil. En daar schenkt Vanthienen Uitvaartzorg te Sint-Katelijne-Waver veel aandacht aan.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/