Slagerij Moenske

Openingsuren

Maandag 31/01 07:00 - 12:3013:30 - 18:00
Dinsdag 25/01 07:00 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 26/01 Gesloten
Donderdag 27/01 07:00 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 28/01 07:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 29/01 07:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zondag 30/01 07:00 - 12:00... - ...

Info

Ga zeker langs bij klasse Slagerij Moenske in  Sint-Laureins .

Als u van een lekker stuk vlees houdt, is Slagerij Moenske een echte aanrader. Deze slager uit de Bisdomstraat in Sint-Jan-in-Eremo biedt zijn klanten al jaren de meest verse vleesproducten aan. De slagerij is recent uitgebreid om de beste service en producten te blijven aanbieden, maar met een nog groter assortiment.
 

Slagerij, barbecue vlees, wildbereidingen voor dat lekkere stukje vlees.

Voor dat lekkere stukje vlees bij uw groentjes en aardappelen kan slagerij Moenske u helpen. Kies uit het brede gamma van vleesartikelen. In de zomer wordt het gamma uitgebreid met barbecue vlees. In de winter wordt dit vervangen door stoofpotjes, wildbereidingen etc.. Maar de kwaliteit blijft hoog.
 

Broodbeleg, kaas, paté en salades niet ontbreken.

Natuurlijk kunnen de salades niet ontbreken. Proef zeker de Americain preparé en de kip curry van bij Slagerij Moenske. Het zijn echte toppers. Voor broodbeleg kan u kiezen uit verschillende soorten ham, paté,  salami, kippenwit, gerookt vlees, en een assortiment aan kaassoorten. De paté’s, fricandons, kippenwitten, salades, gerookte charcuterie soorten, worden allemaal ‘huisbereid’ in het atelier.
 

Verse maaltijden

Niet veel tijd, en zin in een dagschotel of een andere kant-en-klare maaltijd,  super vers maar vooral lekker en gemakkelijk. Naast stoofvlees, vol-au-vent, en spaghetti saus, zijn er ook pastasalades, vispannetjes, aardappelbereidingen enzovoorts.
 

Wok, gourmet, fondue, Teppan Yaki

 Toch graag een schotel, zoals wok, gourmet, Teppan Yaki, fondue, u kunt dit alles bestellen via de webshop van Slagerij Moenske. Zij hebben ook een hamburgerparty en pizzaparty, een echte aanrader als je met een groep mensen zit, met nog wat kinderen bij, is dit zeer makkelijk. Er zijn tal van mogelijkheden bij deze slagerij uit Sint-Laureins.
 

Open op zondagvoormiddag

Omdat de winkel ook op zondagvoormiddag open is, hoeft u nooit de lekkere maaltijden en vleesbereidingen te missen. Ga zeker eens langs bij Slagerij Moenske voor uw volgende verse maaltijd. Bestel makkelijk online via deze link: https://www.slagerijmoenske.be

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Slagerij Moenske

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Nieuws & Promoties

Valentijn suggesties

bekijk onze Valentijn suggestie in bijlage, bestellen kan via de webshop

Open website

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Super slagerij!... 10 Review door: Cassandra
Heel goede keurslager... 8,1 Review door: Jan
Doe zo verder top slager... 10 Review door: Sandra
Doe zo verder... 8,5 Review door: Mia
De beste wensen en ga zo door ... 9 Review door: Loraine
kwaliteitsproducten en enorm vee... 9,5 Review door: Christine
Vriendelijke en correcte bedieni... 10 Review door: Herman