Pentri

Openingsuren

Maandag 20/09 08:30 - 12:0013:00 - 17:30
Dinsdag 21/09 08:30 - 12:0013:00 - 17:30
Woensdag 22/09 08:30 - 12:0013:00 - 17:30
Donderdag 23/09 08:30 - 12:0013:00 - 17:30
Vrijdag 17/09 08:30 - 12:0013:00 - 16:30
Zaterdag 18/09 10:00 - 13:00
Zondag 19/09 GeslotenGesloten

Info

Ons aanbod

 

Pentri is zonder enige twijfel dé uitblinker op de markt voor exclusieve kalkverven, kalkkleuren en kalktechnieken.
Niet alleen bieden wij een uitzonderlijk ruim kleurenpallet en verzorgen we zelfs de meest veeleisende kleuren, ook onze waaier aan kalktechnieken is het meest uitgebreide en gevarieerde op de markt.
De technische kwaliteit van onze kalkverf overtreft de meest veeleisende verwachtingen. Onze kalkverven zijn kras- en veegvrij, kleurvast, uv-bestendig, schimmel- en bacteriewerend, brandvertragend, én restaureerbaar. Ze worden bovendien gekenmerkt door een sterke dekkingskracht, beschermen je ondergrond, zijn goed doorademend en makkelijk aan te brengen. Onze verf leent zich uitstekend om aan te brengen op reeds geschilderde muren of om zelf te overschilderen.

Bovendien zijn al onze kalkkleuren beschikbaar in verschillende watergedragen verfsoorten, gaande van diepmat tot hoogglans, zodat ook je plinten, kozijnen en meubels versmelten in een harmonieus geheel. Onze fabrikant, Ressource, is reeds drie decennia lang gespecialiseerd in kalkverven, -kleuren en -technieken, en de enige die deze optie aanbiedt.

 

Bovenop ons uniek aanbod voor kalkverven en -technieken kun je bij ons ook terecht voor roesttechnieken, steenimitaties, betoneffecten, sierpleisterwerk, meubel- en muurpatina’s… het aanbod is onbeperkt en de creaties zijn eindeloos! Zelfs houtvergrijzing wordt bij ons kinderspel.
Kortom, voor iedereen wat wils om je huis of kantoor die unieke en stijlvolle look te bezorgen waar je zelfs niet van durfde dromen, en dat zowel voor binnen als voor buiten. Plafond, muren, facades, buitenhout, binnenhout, meubels en parketten… Laat je inspireren door ons uitgebreid assortiment aan kleuren, verfsoorten en technieken.
De creativiteit kriebelt spontaan!

Nieuwsgierig? Bezoek onze indrukwekkende toonzaal en laat je overtuigen door de prachtige kleuren en sublieme uitvoeringen. Al onze technieken zijn op grote, realistische schaal te bezichtigen.

 

Bij Pentri hechten we uiteraard veel belang aan het ambacht. Daarom organiseren we in onze verfwinkel ook demonstraties van decoratieve verftechnieken en geven we je gepersonaliseerd kleur- en technisch advies. De demonstraties vinden telkens plaats op een zaterdag en worden gegeven door Ressource-ontwerpster Myriam Gevaert. Zo verneem je alle finesses uit eerste hand. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en demonstraties, stuur ons dan vrijblijvend een e-mail en ontvang onze nieuwsbrief.
 

Al onze producten zijn ter plaatse beschikbaar en worden binnen 24 uur op bestelling geleverd. Op zaterdagen zijn we bovendien uitzonderlijk open voor particulieren van 10 tot 13.30 uur. Zaakvoerder Gregory Nyst staat steeds ter beschikking om al je vragen te beantwoorden.


 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief