Uw Hoveniersgroep - De Schepper

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Info

Waar men vroeger haast uitsluitend aandacht had voor het interieur, ziet men nu meer en meer vraag naar synergie tussen huis en tuin, een vraag die wordt beantwoord door Uw Hoveniersgroep – De Schepper!
 

Van ontwerp tot aanleg van uw tuin

Iedere klant heeft een eigen visie over hoe diens tuin er moet gaan uitzien. Deze persoonlijke ideeën en wensen, gecombineerd met het uiterlijk van de aangrenzende woonst en de creativiteit en ervaring van de tuiniers van Uw Hoveniersgroep – De Schepper, zorgen keer op keer weer voor een schitterend eindresultaat. De tuiniers nemen het volledige proces van ontwerp tot effectieve aanleg van de tuin voor hun rekening, en u kiest zelf hoeveel inspraak u in het proces heeft. Na u een gedetailleerd ontwerp en offerte voor te leggen, krijgt u alle vrijheid aanpassingen te maken en te onderhandelen over het hoe en wat. Zo krijgt u binnen de kortste keren uw droom-prairietuin, daktuin, stadstuin …
 

Onderhoud: scheren, wieden, sproeien …

Heeft u een grote tuin of weinig tijd en komt u handen tekort? Dan kan u rekenen op de professionele tuiniers van Uw Hoveniersgroep – De Schepper voor het wekelijks, maandelijks, of jaarlijks onderhoud van uw tuin. Deze verzorging wordt tot in de puntjes geregeld, van planten, sproeien en maaien tot scheren, wieden en beschermen tegen insecten.
 

Gespecialiseerd in zwemvijvers

Een populaire specialiteit van Uw Hoveniersgroep – De Schepper is het aanleggen en onderhouden van authentieke zwemvijvers. Deze vijvers, die steeds populairder zijn, geven u een echt natuurgevoel terwijl u aan het rondplonzen bent en bieden, in tegenstelling tot een zwembad, ook een mooi, natuurlijk uitzicht als u er niet in zit. Vijvers kunnen groot of klein zijn en kunnen naar wens vissen en/of waterplanten bevatten.
 
Neem gauw contact op met Uw Hoveniersgroep – De Schepper en laat uw droomtuin tot in de puntjes verzorgen! U kan steeds een kijkje nemen op www.uwhoveniersgroep.be voor meer info, of u kan contact opnemen via het nummer 09/324 02 94.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief