Gesloten tijdens vakantie van 20/7/2023 tot en met 4/8/2023.

Drankenhandel Kris Jacob

Openingsuren

Maandag 26/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/02 13:00 - 18:00... - ...
Woensdag 21/02 13:00 - 18:00... - ...
Donderdag 22/02 Gesloten... - ...
Vrijdag 23/02 13:00 - 18:00... - ...
Zaterdag 24/02 08:00 - 17:00... - ...
Zondag 25/02 GeslotenGesloten

Info

Bent u als cafébaas, bedrijf of particulier op zoek naar een betrouwbare, vlotte leverancier van alle soorten dranken? Zoek niet verder, u heeft Drankenhandel Kris Jacob gevonden. 
 

Breed aanbod dranken

Sinds de overname van de zaak door Kris Jacob in 2000 is er niets aan kwaliteit verloren gegaan. In tegendeel: het aanbod is nog groter en gevarieerder dan ooit tevoren! U kan bij Drankenhandel Kris Jacob terecht voor alles wat u er zou verwachten en meer: een brede waaier aan veschillende wijnen, cava, champagne, frisdranken, sterkedranken, likeuren en heel wat verschillende bieren. 
 

Behulpzame dienstverlening

Bedrijven en zaken, maar ook particulieren krijgen de optie hun bestellingen aan huis te laten leveren. Uiteraard wordt ook geleverd aan bedrijven, cafés, restaurants ... Indien u gewoon even rustig het aanbod van Drankenhandel Kris Jacob wilt doornemen, kan u altijd een bezoekje brengen aan de winkel waar vooral particulieren hun favoriete dranken kunnen aanschaffen. Organiseert u een feest of ander evenement? Neem dan zeker contact op met Drankenhandel Kris Jacob. Voor al uw feestjes en recepties bieden zij naast het gebruikelijke ook nog eens de verhuur van tapinstallaties met koelingen met glazen en toebehoren aan. 

Heeft u nood aan eender welke drank? Drankenhandel Kris Jacob staat klaar om u verder te helpen! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Drankenhandel Kris Jacob een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond