Openingsuren

Maandag 29/11 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Dinsdag 30/11 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 01/12 09:00 - 12:00Gesloten
Donderdag 02/12 09:00 - 12:00Gesloten
Vrijdag 03/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 27/11 09:00 - 12:00Gesloten
Zondag 28/11 09:00 - 12:00Gesloten

Info

Immo De Prins
Immo De Prins is een gevestigde waarde in het Waasland met meer dan 26 jaar ervaring in verkoop, verhuur en beheer van alle soorten vastgoed.
Het is een kantoor met een familiaal karakter waar vakkennis en persoonlijke service voorop staan. Dankzij de sterke lokale verankering heeft Immo De Prins diepgaande kennis van de Wase vastgoedmarkt ontwikkeld.
Daardoor zijn zij als geen ander in staat om de verkoop of verhuur van uw vastgoed tot een goed einde te brengen.
In de loop der jaren hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd die hen toelaat grotendeels op basis van mond-tot-mondreclame te werken. Samenwerken met ons betekent een zorgeloze overgang naar uw nieuw verhaal.
Immo De Prins is meer dan alleen een vastgoedkantoor. Het is een hecht team van medewerkers die al jaren met elkaar samenwerken. Door hun jarenlange ervaring en constante bijscholing zijn ze allen in staat hun klanten met persoonlijk advies bij te staan.Verkoop
U verkoopt uw woning? Bij Immo De Prins bent u aan het juiste adres, want wij staan voor: 
- een correcte en onderbouwde waardebepaling   
- een professionele presentatie, zowel in foto’s als verkooptekst
- een uitgebreide en doelgerichte marketingcampagne 
- een actieve en persoonlijke dienstverlening met 100% transparantie

Verhuur
Bij verhuren komt veel kijken, of het nu gaat om commercieel of residentieel vastgoed. Met jaarlijks meer dan 200 verhuurdossiers heeft Immo De Prins voldoende ervaring en vakkennis in huis om elke verhuring tot een goed einde te brengen. Zij volgen uw dossier van A tot Z op om voor uw vastgoed de juiste huurder te vinden.

Beheer
U heeft wel een huurder maar geen tijd om u bezig te houden met de dagelijkse beslommeringen? Immo De Prins neemt alles voor u in handen.Zij treden op als aanspreekpunt voor uw huurder en nemen het volledige financiële, technische en administratieve beheer voor hun rekening. Uiteraard steeds in overleg met u. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

REAL ESTATE AWARD en het MAKELAARSTOKJE :

Zaakvoerder Lieven De Prins kaapte in 2015 de 3 de prijs weg als VASTGOEDONDERNEMER van het jaar op de Real Estate Awards .Deze nationale erkenning bevestigt zijn jarenlange inzet voor de vastgoedsector en het succesverhaal van IMMO DE PRINS .
In 2020 werd Lieven De Prins gelauwerd met het makelaarsstokje voor zijn jaren inzet en ervaring in de vastgoedsector .
Het is in de branche al eeuwenlang een symbool voor bekwaamheid en integriteit .De Vlaamse federatie van de vastgoedmakelaars reikt dit kwaliteitlabel uit aan vastgoedmakelaars met een uitzondelijke staat van dienst .

Wenst u een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte neem dan gerust contact op.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/