Press Shop / Leonidas

Openingsuren

Maandag 27/05 08:30 - 17:00
Dinsdag 28/05 08:30 - 17:00
Woensdag 29/05 08:30 - 17:00
Donderdag 30/05 08:30 - 17:00
Vrijdag 31/05 08:30 - 17:00
Zaterdag 25/05 08:30 - 17:00
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Wees van harte welkom bij Press Shop/Leonidas in Sint-Niklaas

Bij Davy van Press Shop/Leonidas kan je het ruime assortiment ontdekken aan kansspelen, snoepgoed, chocolade, pralines, rookwaren, kranten en tijdschriften en leuke geschenken. Wil je graag een fotokopie nemen van een document, Press Shop/Leonidas zorgt ervoor. 
 

Geschenken

Bij Press Shop/Leonidas kan je leuke ideetjes opdoen als je een geschenk wilt geven. Zij hebben namelijk verschillende geschenkmanden zorgvuldig voor je klaargemaakt. Wil je zelf een pakketje samenstellen, ook dat is geen enkel probleem, er kunnen geschenkmanden gemaakt worden die aan jouw persoonlijke wensen voldoen. 
 

Kansspelen

Is het je geluksdag en voel jij dat je het geluk aan jouw kant hebt, waag dan je kans en speel op de Lotto bij Press Shop/Leonidas. Via Davy kan je met Euromillions kans maken op de grote jackpot. Wie niet waagt, niet wint. Er zijn ook altijd krasloten beschikbaar om een klein gokje te wagen. 
 

Bladen, snoepgoed, dranken en herlaadkaarten

Uiteraard kan je in deze Press Shop/Leonidas terecht voor je dagelijks krantenvoer, dag-, week- of maandbladen. Alle soorten tijdschriften hebben zij in het assortiment, van lifestyle tot kruiswoordraadsel en van koken tot hobby. Zin in een kleine snack, dan heb je de keuze uit het vele snoepgoed en chocolade die je kan vergezellen met een gekoeld drankje. Voor de kinderen is er een gamma van leuke strips in de aanbieding. Werk je met een herlaadkaart voor je GSM en moet je dringend herladen om dat belangrijk telefoontje te plegen, Press Shop/Leonidas zorgt er in een mum van tijd voor dat je opnieuw naar hartelust kan bellen. 
 

Postpunt

Jouw postpunt kan je vinden in Waasland Shopping Center bij Press Shop/Leonidas. Voor al je pakjes, aangetekende zendingen, stortingen en uiteraard ook voor gewone brieven te posten ben je bij Davy op de juiste plaats. Hij zorgt ervoor dat al het briefverkeer netjes verstuurd worden. Ook postzegels kan je er kopen. 

Ligging en routebeschrijving