tussen kerst en nieuwjaar gesloten

fijne feestdagen en een goede gezondheid !
groetjes béa 


augustus gesloten 
 

Openingsuren

Maandag 06/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/02 GeslotenGesloten
Woensdag 01/02 10:00 - 18:00
Donderdag 02/02 10:00 - 18:00
Vrijdag 03/02 GeslotenGesloten
Zaterdag 04/02 10:00 - 18:00
Zondag 05/02 GeslotenGesloten

Info

Iedereen is welkom bij 't Ruitje in Sint-Niklaas

Nieuwe- en tweedehandskledingzaak 't Ruitje is reeds meer dan 28 jaar lang een begrip in Sint-Niklaas en omgeving. Sinds april 2013 is de zaak overgenomen door Béatrice Van den Daele. Zij staat elke dag met de glimlach klaar om je te verwelkomen en om advies te geven waar nodig. Dames, heren en kinderen zijn welkom om een kijkje te komen nemen bij Béatrice. Er is voor ieder wat wils.


Tweedehandskledij

't Ruitje is gelegen op de plezanstraat 245 in Sint-Niklaas en biedt een ruim aanbod aan van zowel nieuwe als tweedehandskledij van grote merken zoals o.a. Essentiel, Jill sander, Just cavalli, Karen millen Liu jo, Mexx, Miss money, Natan, Ralph Lauren, Prada River Woods, Roberto Cavalli, Scapa, Seven jeans, Stills, Taifun, Tods D&G, Delvaux, Diane Von Furstenberg en Dries Van Noten. Zowel dames, heren als kinderen vinden hier mooie en kwalitatieve kleding.


Schoenen en Accessoires

In de winkel van 't Ruitje kan je ook een ruim assortiment van handtassen, schoenen en accessoires zoals oorbellen, halskettingen en armbanden terugvinden om je outfit helemaal af te maken. Zo vind je altijd iets voor elke gelegenheid. Bij 't Ruitje vind je werkelijk alles onder één dak.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Ruitje ('t) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond