Salon Elise Hair & Beauty

Openingsuren

Maandag 05/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/09 GeslotenGesloten
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Salon Elise Sint-Niklaas

Salon Elise haalt het mooiste uit iedereen!
Het Salon is gelegen in Sint-Niklaas in de Knaptandstraat en biedt diverse beauty behandelingen aan.

 

Kapsalon

Bij Salon Elise kan u terecht voor een nieuwe snit. Dames, heren en kinderen mogen plaatsnemen op de kappersstoel om hun kapsel te laten knippen naar hun eigen wensen. Opzoek naar een kapsalon dat u haren knipt voor een speciale gelegenheid? In Sint-Niklaas luistert Elise naar uw wensen en maakt ze u klaar voor een trouw-, communie- of lentefeest. Daarnaast kiest Elise er voor om enkel Goldwell producten te gebruiken voor de perfecte verzorging.
 

Schoonheidsverzorging

Wilt u helemaal verwend worden? Geniet dan van een massage of gelaatsverzorging. Salon Elise staat ook klaar om u de perfecte pedicure, manicure of gelnagels te geven. Elise is opgeleid om uitstekende verzorging te bieden en uw nagels te versieren. Voor de volledige ervaring biedt Salon Elise een make-up sessie aan. Ze geeft advies over welke beauty producten het beste zijn voor uw huid en maakt u op naar wens. Daarnaast kan u in het salon genieten van een ontharingssessie. Afhankelijk van de lichaamszone worden de juiste ontharingsproducten gebruikt.
 

Victoria juwelen

In Salon Elise Hair & Beauty is er een divers aanbod aanwezig van Victoria juwelen. Iedere tweede donderdag- en vrijdagnamiddag van de maand wordt besteed aan de Victoria juwelen. U kan dan komen kijken en bestellen. De juwelen zijn in verschillende prijsklasse zodat er voor iedereen wat wils is. De volledige catalogus is aanwezig zodat u het perfecte juweel kan bestellen.

Op zoek naar een verwenmomentje dan kan Salon Elise u een oplossing bieden. Geniet van het divers aanbod van schoonheids- en haarverzorgingen. Vergeet zeker geen afspraak te maken voor uw bezoek.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief