Salon Elise Hair & Beauty

Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 GeslotenGesloten
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 27/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Salon Elise Sint-Niklaas

Salon Elise haalt het mooiste uit iedereen!
Het Salon is gelegen in Sint-Niklaas in de Knaptandstraat en biedt diverse beauty behandelingen aan.

 

Kapsalon

Bij Salon Elise kan u terecht voor een nieuwe snit. Dames, heren en kinderen mogen plaatsnemen op de kappersstoel om hun kapsel te laten knippen naar hun eigen wensen. Opzoek naar een kapsalon dat u haren knipt voor een speciale gelegenheid? In Sint-Niklaas luistert Elise naar uw wensen en maakt ze u klaar voor een trouw-, communie- of lentefeest. Daarnaast kiest Elise er voor om enkel Goldwell producten te gebruiken voor de perfecte verzorging.
 

Schoonheidsverzorging

Wilt u helemaal verwend worden? Geniet dan van een massage of gelaatsverzorging. Salon Elise staat ook klaar om u de perfecte pedicure, manicure of gelnagels te geven. Elise is opgeleid om uitstekende verzorging te bieden en uw nagels te versieren. Voor de volledige ervaring biedt Salon Elise een make-up sessie aan. Ze geeft advies over welke beauty producten het beste zijn voor uw huid en maakt u op naar wens. Daarnaast kan u in het salon genieten van een ontharingssessie. Afhankelijk van de lichaamszone worden de juiste ontharingsproducten gebruikt.
 

Victoria juwelen

In Salon Elise Hair & Beauty is er een divers aanbod aanwezig van Victoria juwelen. Iedere tweede donderdag- en vrijdagnamiddag van de maand wordt besteed aan de Victoria juwelen. U kan dan komen kijken en bestellen. De juwelen zijn in verschillende prijsklasse zodat er voor iedereen wat wils is. De volledige catalogus is aanwezig zodat u het perfecte juweel kan bestellen.

Op zoek naar een verwenmomentje dan kan Salon Elise u een oplossing bieden. Geniet van het divers aanbod van schoonheids- en haarverzorgingen. Vergeet zeker geen afspraak te maken voor uw bezoek.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/