Tankstation Vercauteren - Hangar 88

Openingsuren

Maandag 27/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/05 GeslotenGesloten
Woensdag 29/05 GeslotenGesloten
Donderdag 30/05 09:00 - 12:1513:30 - 18:00
Vrijdag 31/05 09:00 - 12:1513:30 - 18:00
Zaterdag 25/05 09:00 - 13:00... - ...
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Info

Tankstation Vercauteren - Hangar 88

 

Wie zijn wij?

Al vier generaties brandstofhandelaars, dat is wat wij bij tankstation Vercauteren te bieden hebben. Grootvader Leon, was kolenhandelaar. Vader Georges, kolen en mazouthandelaar. De broers Stefan en Johan splitsen het bedrijf op in 2006. 

Zoon Stefan is verder gegaan met het uitbaten van het tankstation, samen met het verhuur van mobiele verwarmingen voor tenten en de verkoop van gekeurde dubbelwandige mazouttanken.

Zoon Johan doet de levering van mazout aan huis verder. In 2012 breiden Stefan en zijn vrouw Christel de zaak uit met de verkoop van zakken kolen van 25 kilo, verpakte kisten brandhout en de nieuwe natuurlijke brandstofpellets. Waaronder de merken Badger, Agricon, Granelco, Perfectflame en nog meer kunnen teruggevonden worden.
 

Mobiele verwarmingen

Niet iedereen is fan van een mobiele verwarming, maar toch biedt het veel gemak en andere voordelen. Zo kan je het ten eerste zetten waar je wil, maar kan je het ook opbergen wanneer je wil. Zo staat het in de warme zomermaanden niet in de weg en haal je het wanneer het frisser begint te worden gewoon weer boven.
 

Natuurlijke brandstof pellets

In vergelijking met andere energiebronnen, hebben pellets het grote voordeel dat ze heel weinig CO2 uitstoten. 100% natuurlijke brandstof, dat is iets wat je niet vaak tegenkomt. Tegen een scherpe prijs een bijdrage aan ons milieu geven is een win-win situatie voor ons allemaal.
 

Wat onderscheid ons?

We onderscheiden ons van de anderen door onze hangaar van 1000m², HANGAR 88 omgetoverd te hebben tot een drive-in afhaalcentrum. Zo zijn onze kwaliteitsproducten, service en thuisleveringen deel van onze troeven en zorgen wij voor advies op maat en zorgen we voor een tevreden klant.
 

Contact opnemen

Contact opnemen met ons kan op verschillende manieren. Zo zijn we bereikbaar via telefoon, maar kan u ook ons contactformulier invullen op onze website. Ook voor vragen rond onze HANGAR 88 kan u hier terecht. Wij zorgen met een glimlach voor een snel antwoord!

 

Ligging en routebeschrijving