Openingsuren

Maandag 04/12 08:00 - 19:30
Dinsdag 28/11 08:00 - 19:30
Woensdag 29/11 08:00 - 19:30
Donderdag 30/11 08:00 - 19:30
Vrijdag 01/12 08:00 - 19:30
Zaterdag 02/12 07:30 - 12:45
Zondag 03/12 Gesloten

Info

Mercedes-Benz Trucks Center Sint-Pieters-Leeuw

Het bedrijf staat onder algemene leiding van Philippe Huynen, die op een sterke organisatie en structuur kan rekenen. Voor de aankoop van een nieuwe bestel- of vrachtwagen, staan wij sterk in elk werk. Dankzij onze gecertifieerde verkopers kunnen wij aan elke klant een offerte op maat aanbieden.
 

Wisselstukken

Voor de aankoop van uw wisselstukken staat er een team klaar van Parts Advisors, die op een deskundige wijze het juiste onderdeel voor u opzoeken. Het magazijn heeft een grote voorraad van de meest courrante onderdelen zodat ze u altijd te hulp kunnen schieten wanneer het nodig is.
Een team van Service Advisors zal u helpen om al uw vragen betreft uw voertuig, zowel voor onderhoud als reparatie, zo snel mogelijk op te lossen.
 

Werkplaats

De werkplaats is uitgerust met de nieuwste toestellen en gereedschappen, zoals onder andere uitlijntoestel, remmentestbank, bandentoestel zowel voor lichte als zware vrachtwagens, ... .
Als bijkomende activiteiten staat Truck Center ook in voor ijking van tachograaf en snelheidsbegrenzer.
 

Automatische Afrekeningsprocedure

Voor klanten die op de Duitse wegen rijden, bieden wij ook de service aan om een automatische afrekeningsprocedure te plaatsen in het voertuig.
 

Dienst naverkoop

Aangezien er meer en meer trailers uitgerust worden met Mercedes-Benz assen, is het ook logisch dat wij een dienst naverkoop gestart zijn, om aan onze klanten deze service te bieden.

Neem zeker een kijkje op de site voor meer informatie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Mercedes Benz Sint-Pieters-Leeuw een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond