Info

Onze brouwerij

Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen heeft haar stempel gezet op het brouwen en distilleren van kwalitatieve dranken. De authentieke brouwerij, die ook gewaardeerd wordt als monument, is te bezichtigen in het Truiense streekdorpje Wilderen. De bieren en distillaten van Wilderen worden ter plaatse gebrouwen en gedistilleerd waarbij het volledige productieproces begint bij water uit haar eigen bron. Uniek is eveneens de enorme gastvrijheid die zij voortbrengt. Brouwerij Wilderen is steeds te bezoeken aan de hand van een rondleiding doorheen de brouwerij, stokerij en oude stokerij ui 1890. 
 

Het brouwerijcafé

Brouwerij Wilderen maakt het concept compleet met het aansluitende café, ondergebracht in een oude vakwerkhoeve. De eigenzinnige hedendaagse sfeer zorgt voor een tijdloos en ruimtelijk gevoel. Gastvrijheid en gezelligheid achten zij zeer hoog in het vaandel. Zowel in de winter als in de zomer is het gezellig vertoeven in het brouwerijcafé. Met de grote openhaard in de winter en het ruime terras in de zomer zit je hier altijd goed. Voor de kinderen is ook een speeltuin voorzien. 
 

Onze producten

Brouwerij Wilderen zou brouwerij Wilderen niet zijn, zonder haar exclusief assortiment aan bieren. Wilderen Goud, Tripel Kanunnik, Wilderen Kriek en Wilderen Cuvée Clarisse zijn zeker een must als je hier een bezoekje brengt. Naast haar bieren wordt hun aanbod ook aangevuld door 6 distillaten. Double You Gin, met zoethout en zeker bekend als ‘huisgin’ van Sergio Herman in The Jane, Wild Weasel Whisky, met één van de drie Belgische Single Malts, Omerta Spiced Rum, Wiggle Apéro, Eau de Bière van Tripel Kanunnik en Wilderen Graanjenever zorgen voor een uitgebreid smakenpallet met voor ieder wat wils. De Wilderen Hopkaas, de Eau-de-Bière Pralines, geschenkverpakkingen en het cartoonboekje maken het assortiment compleet. 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief