Openingsuren

Maandag 27/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/06 08:30 - 19:00
Woensdag 29/06 08:30 - 19:00
Donderdag 30/06 13:00 - 20:00
Vrijdag 24/06 08:30 - 19:00
Zaterdag 25/06 08:00 - 16:00
Zondag 26/06 GeslotenGesloten

Info

Een frisse snit of nieuw kapsel op het oog, maar nog op zoek naar een professionele kapster om dit voor jou te realiseren? Coiffure Anja te Staden is een modern kapsalon waar dames, heren en kinderen allemaal terechtkunnen. Anja werkt o.a. met het professionele merk Framesi om de mooiste moderne kapsels te bekomen. Haar kapperszaak is het ideale adres voor tal van verschillende haarverzorgingen, gaande van een simpele snit tot brushing, balayage, opsteekkapsels en feestkapsels.
 

Kapsalon te Staden voor dames en heren

Dames, heren en kinderen kunnen bij Coiffure Anja terecht voor de nieuwste trends van ieder seizoen. Of u nu graag een modieus kapsel hebt of liever een traditionele snit - bespreek de mogelijkheden met Anja en zij zal u met haar ervaring bijstaan in het maken van een passende keuze. 
 

Kapster voor kinderen

Uiteraard zijn kinderen ook welkom om plaats te nemen in de kappersstoel bij Coiffure Anja, zeker in het voorjaar voor gepaste communiekapsels. Ook door de rest van het jaar kunnen jongens en meisjes echter rekenen op kapster Anja voor een prachtig nieuw kapsel!

Zodoende is Coiffure Anja een geschikt adres voor iedereen die er beter en moderner wil uitzien, en zich bijgevolg ook beter in diens vel voelen!
 

Parkeerplaats aan de zaak

Lastig om een parkeerplaats voor uw wagen te vinden? Niet bij Coiffure Anja! Er is voor het gemak van de klanten een ruime parking voorzien aan de zaak zelf, dus u kunt in no-time plaatsnemen in de kappersstoel. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Coiffure Anja een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

top kapster!... 10 Review door: Chantal
Prettige feestdagen... 10 Review door: Karin
heel vriendelijk en toegankelijk... 9,9 Review door: Jacqueline
Je bent altijd welkom. Ze is eer... 10 Review door: Laura
Goede ontvangst.... 10 Review door: Tom
happy newyear... 9,5 Review door: Freddy