Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Bella Vitta is de vriendelijkste handelaar van Staden! 

Op woensdag 2 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Feestzaal Sint-Jan, te Diksmuide. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016

Interview met Bella Vitta
 
“Als eerste wil ik al mijn klanten heel erg bedanken. Ik ben heel trots dat we deze award mochten ontvangen. De verkiezing was dan ook een groot succes voor mij. Ik ben er veel mee bezig geweest. Zo heb ik veel lotjes uitgedeeld en heb ik de acties via Facebook en de nieuwsbrief gedeeld. Volgend jaar ga ik nog meer publiciteit maken voor de Lente- en Eindejaarsactie.”

“Ik hecht veel belang aan de verkiezing van Vriendelijkste Handelaar, want je zaak wordt extra in de kijker gezet. Als de klanten mijn zaak binnenwandelen, zien ze de award staan en wensen ze mij onmiddellijk een dikke proficiat.”

“Onze zaak, Bella Vitta, is gelegen in het hartje van Staden en viert dit jaar haar eerste verjaardag. We verkopen accessoires, schoenen en kleding van maat 34 tot maat 56. En dat voor elk budget en voor elke leeftijd. Ons aanbod wordt steeds gevarieerder en wordt met veel zorg samengesteld, zodat de klanten zeker hun goesting zullen vinden. Wanneer een klant moeite heeft met het samenstellen van een look, dan zullen wij die klant met ons deskundig advies proberen te helpen. Hier is de klant nog koning! Handelsgids is voor ons goede reclame, vooral door de verkiezing van Vriendelijkste Handelaar te winnen.”