Aveve Hugo en Lut Goossens - Sturm

Openingsuren

Maandag 24/01 09:00 - 18:00
Dinsdag 25/01 09:00 - 18:00
Woensdag 26/01 09:00 - 18:00
Donderdag 27/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 21/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 22/01 09:00 - 17:00
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Info

Aveve Hugo & Lut Goossens-Sturm Stekene

Aveve Hugo en Lut Goossens-Sturm is reeds meer dan 50 jaar een vaste waarde te Stekene.De winkel biedt een ruim assortiment kwaliteitsproducten voor tuin, dier en thuisbakken. Bij Aveve Hugo en Lut Goossens-Sturm vindt u een volledig gamma met keuzemogelijkheden op vlak van merken, prijsniveaus en verpakkingen.
 

Voeding en verzorging van dieren

Voor zowel huisdieren als neerhofdieren vindt u in de Aveve in Stekene de perfecte voeding en verzorgingsproducten. Van een ruim aanbod producten voor de geschikte kattenbak tot evenwichtige voeding voor uw konijn.
 

Onderhoud tuin

Daarnaast vind u er alles voor het onderhoud van uw tuin, zowel op vlak van zaaien, bemesten, plantenbescherming als tuingereedschap. Een moestuin onderhouden of een fruittuin uitbouwen? Aveve helpt u erbij. Onder het tuinaanbod vindt u tevens de mooiste terrasplanten, sierplanten en ook kamerplanten. Uw terras inrichten doet u met de terrasdecoratie, tuinmeubelen en het aanbod elektro voor in de tuin.
 

Bakken

Aveve Stekene biedt een compleet gamma producten voor de thuisbakker, met bloem als kernproduct. Naast bakingrediënten kan u hier ook allerlei keukenbenodigdheden zoals broodmachines en shakers vinden.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/