Optima Slaapcomfort bv

Openingsuren

Maandag 25/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/10 10:00 - 18:00
Woensdag 20/10 10:00 - 18:00
Donderdag 21/10 10:00 - 18:00
Vrijdag 22/10 10:00 - 18:00
Zaterdag 23/10 10:00 - 17:00
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info

Optima Slaapcomfort te Stekene bestaat in 2017 reeds 70 jaar en is uitgegroeid tot een heus begrip in de regio. Optima is een slaapzaak met jarenlange ervaring en een eigentijdse, betaalbare en ijzersterke service.
De lage fabrieksprijzen, de snelle en gratis levering aan huis en het vakkundig advies vormen belangrijke troeven van deze winkel.
 

Kwalitatieve nachtrust met Optima Slaapcomfort

Matrassenfabriek Optima Slaapcomfort werd opgericht in 1947. Naast instellingen en scholen richt de beddenwinkel te Stekene zich vooral op de particuliere markt met een volledig assortiment slaapcomfortartikelen.
Gaat u voor het eerst samenwonen en bent u op zoek naar een goed bed en toebehoren? Of gaat u de slaapkamer vernieuwen en bent u op zoek naar een bepaald type boxspring waar u al jaren van droomt? Optima Slaapcomfort biedt alle types matrassen, lattenbodems, boxsprings, dekbedden en bedlinnen. Als kers op de taart kan u dit alles aangeboden worden op maat.
Ook anti-huisstofmijtmatrassen, brandvertragende matrassen, elektrische boxsprings, koudschuim matrassen, latex matrassen, matrasbeschermers en pocketveermatrassen vindt u bij Optima Slaapcomfort op maat.
Voor slaapcomfort en boxsprings werkt de winkel te Stekene met merken Revor Bedding en Innersleep. Donsdekens en dekbedden kan u hier vinden van Brinkhaus en Chris Mestdagh.
Verder zit u hier ook goed voor bedtextiel van Lysdrap, Damai, Textap, Cinderella, Lakebos, Plumka.
Tenslotte is Optima Slaapcomfort ook verdeler van AeroSleep slaapproducten voor de allerkleinsten. 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/