Openingsuren

Maandag 28/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Welkom bij Interieur-Inrichting Quintelier Geert uit Stekene

Interieur-inrichting Quintelier Geert bvba is reeds 20 jaar een waar begrip in het Waasland. Voor zowel kleinere als grotere projecten ben je hier aan het juiste adres. Zowel klassieke binnen afwerking als moderne meubelmakerij gebeurt in hun eigen atelier. Alle afwerkingen zijn mogelijk in diverse houtsoorten en materialen. Een zeer degelijke kwaliteit aan een juiste prijs is waarvoor je hier tekent. Bovendien ontvang je steeds een gratis prijsofferte en ontwerp.
 

Maatwerk voor de hele woning

Interieur-inrichting Quintelier Geert bvba voorziet uw hele woning van een unieke sfeer dankzij meubelstukken op maat. Deze unieke meubels sluiten volledig aan bij uw stijl en ook jouw budget wordt in achting genomen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 

Schrijnwerkerij 

Wil je een dressing die perfect in de ruimte past en volledig aansluit bij uw stijl? Laat je wensen kennen aan Algemene schrijnwerkerij Trappeniers en verkrijg een dressing of inbouwkast op maat voor in de slaapkamer of kinderkamer. Ook uw keuken, bureau en berging voorziet de algemene schrijnwerkerij graag van op maat gemaakte meubelen. De schrijnwerker uit Stekene is eveneens gespecialiseerd in het realiseren van badkamermeubels op maat. Dankzij Interieur-Inrichting Quintelier Geert verloopt alles naar jouw wensen.
 

Parket

Ook voor het plaatsen van parket, zowel massief als laminaat, alsook voor het plaatsen van gyproc wanden en plafonds kan je bij dé specialist bij uitstek, Interieur-Inrichting Quintelier Geert terecht. Om jullie de beste service en kwaliteit te bieden werken zij enkel op afspraak. Op deze manier kan er correct gewerkt worden. 

.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews