Interieur-inrichting Quintelier Geert bvba

Info

Interieur-inrichting Quintelier Geert bvba is reeds 20 jaar een waar begrip in het Waasland. Voor zowel kleinere als grotere projecten bent u hier aan het juiste adres. Zowel klassieke binnen afwerking als moderne meubelmakerij gebeurt in eigen atelier. Alle afwerkingen zijn mogelijk in diverse houtsoorten en materialen. Een zeer degelijke kwaliteit aan een juiste prijs is waarvoor u hier tekent. Bovendien ontvangt u steeds een gratis prijsofferte en ontwerp.
 

Maatwerk voor de hele woning

Interieur-inrichting Quintelier Geert bvba voorziet uw hele woning van een unieke sfeer dankzij meubelstukken op maat. Deze unieke meubels sluiten volledig aan bij uw stijl en ook uw budget wordt in achting genomen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Wenst u een dressing die perfect in de ruimte past en volledig aansluit bij uw stijl? Laat uw wensen kennen aan Algemene schrijnwerkerij Trappeniers en verkrijg een dressing of inbouwkast op maat voor in de slaapkamer of kinderkamer. Ook uw keuken, bureau en berging voorziet de algemene schrijnwerkerij graag van op maat gemaakte meubelen. De schrijnwerker uit Stekene is eveneens gespecialiseerd in het realiseren van badkamermeubels op maat.
Ook voor het plaatsen van parket, zowel massief als laminaat, als voor het plaatsen van gyproc wanden en plafonds kan u bij de specialist uit Stekene
.

Ligging en routebeschrijving