Apotheek Van Hoecke

Openingsuren

Maandag 30/03 08:30 - 18:30
Dinsdag 31/03 08:30 - 18:30
Woensdag 01/04 08:30 - 12:30
Donderdag 02/04 08:30 - 18:30
Vrijdag 03/04 08:30 - 18:30
Zaterdag 04/04 08:30 - 12:30
Zondag 29/03 Gesloten

Info

Apotheek Van Hoecke

Iedereen wordt af en toe ziek of voelt zich wat minder goed in zijn vel. De juiste medicatie of een vitaminesupplement kunnen dan helpen om snel weer beter te zijn. Bij Apotheek Van Hoecke in Temse wordt u met de grootste zorg geholpen door het geweldige team van professionele apothekers.
Zij staan steeds voor u klaar en helpen u graag verder met een hele waaier aan diensten. U kunt er terecht voor deskundig advies op maat, een groot assortiment aan verzorgingsproducten, homeopathie, fytotherapie, voedingssupplementen, afslankingsmiddelen, steunkousen en meer.
 

Apotheek met adviesruimte

Naast een uitgebreide vakkennis en een groot assortiment aan medicatie beschikken zij eveneens over een aparte adviesruimte waar u gratis een huid- en haaranalyse kunt laten uitvoeren. Als je hiervoor interesse hebt, kan je steeds een afspraak maken om je huid en haar te laten testen. Er worden regelmatig adviesdagen en infoavonden georganiseerd, waarop u uiteraard welkom bent om meer te weten te komen over je eigen gezondheid en hoe je ze het best onderhoudt.
 

Verhuur van apparaten en hulpmiddelen

Als je een ongeval hebt gehad, niet meer goed te been bent of pas mama geworden bent, heb je dikwijls nood aan bepaalde apparaten of hulpmiddelen om je te ondersteunen tijdens deze periode. Omdat deze producten zelf aankopen vaak een dure investering is en ze slechts een bepaalde tijd gebruikt moeten worden, biedt apotheek Van Hoecke een verhuurdienst aan. Je kan er terecht voor verhuur van aerosols, krukken, rolstoelen, babyweegschalen, afkolftoestellen en nog veel meer.
 

Webshop

Het internet blijft vooruitgang boeken en de evolutie ervan staat nooit stil. Daarom is apotheek Van Hoecke trots op hun nieuwe webshop, waar u terecht kunt voor al uw online bestellingen op het vlak van gezondheid. Deze vind je terug op www.apotheekvanhoecke.be . Breng dus snel een bezoekje en ontdek het uitgebreide gamma aan medicatie, vitaminen, babyvoeding, …

In enkele kliks bestel je je gewenste product en wordt het zo snel mogelijk bij je thuis geleverd! Ideaal voor als je zelf niet meer goed te been bent, geen vervoer hebt of eventjes geveld bent door ziekte.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews