GCV Electro Yves Baeck

Openingsuren

Maandag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/06 Na afspraakNa afspraak

Info

GCV Electro Yves Baeck uit Temse is uw vakman voor al uw elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken.
 

Algemene elektriciteitswerken


Bent u op zoek naar een elektricien, voor een uiteenlopende waaier aan elektriciteitswerken? U kan bij GCV Electro Yves Baeck uit Temse terecht voor een elektrische installatie zowel op de klassieke manier, als met de meest moderne systemen. Samen met u bekijkt de vakman aan welke noden en eisen de elektrische installatie dient te voldoen.

Binnen en buiten verlichting


GCV Electro Yves Baeck is thuis in het vakkundig plaatsen van uw verlichting in Temse en ruime omgeving. Samen met u gaat de vakman op zoek naar sfeervolle en energiezuinige verlichting voor binnen of in uw tuin.
 

Domotica

Domotica vereenvoudigt uw leven door dagdagelijkse taken te automatiseren en dat terwijl u energie en dus geld bespaart. GCV Electro Yves Baeck levert domotica-oplossingen op maat van uw bedrijfspand of woning. De installateur uit Temse plaatst een beheersysteem dat allerlei apparaten, toestellen en systemen kan bedienen. Met een domotica systeem kan u de verlichting, verwarming, thermostaten, deuren, ramen, rolluiken en garagepoorten vanop afstand bedienen.
Ook parlofoon, video’s, alarm- en beveiligingssystemen in of aan uw gebouw kan u zo eenvoudig op afstand instellen en bedienen.

Reviews door klanten van GCV Electro Yves Baeck

7,7 Guillaume op 2020-10-06 om 21:41:58
Top service!
8,2 Lilou op 2020-10-11 om 02:48:55
Prima!

Ligging en routebeschrijving